reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

dziewczyny ja mam takie pytanie troche z innej beczki.
Jaki rozmiar ciuszkow nosza Wasz maluchy? Moj Lutek jak wiecie stopi ma chyba najmniejsze z wszystkich bo 19 jest nam duzo za duza. Ubranka nosi na 68.
Ostatnio przyjechala moja przyjacilka ze swoja corka 2,5 mies. i stwierdzilismy ze ona (jest spora) nie jest duzo mniejsza od Lutka. No i ona stwierdzila ze po zdjeciach i na kamerce skypowej Lutek wyglada na wiekszego. Niewiem za kim on taki malutki jest:sorry:

Cyprysiowa, u na tez juz 80 czasami 86 ale to zalezy od firmy, 74 też jeszcze mamy...ale pediatrzy od poczatku mowili ze Jula bedzie wysoka.....moj P ma 194cm:-D:-D:-Dmam nadzieje ze Jula bedzie miala mniej

reklama
dziewczyny ja mam takie pytanie troche z innej beczki.
Jaki rozmiar ciuszkow nosza Wasz maluchy? Moj Lutek jak wiecie stopi ma chyba najmniejsze z wszystkich bo 19 jest nam duzo za duza. Ubranka nosi na 68.
Ostatnio przyjechala moja przyjacilka ze swoja corka 2,5 mies. i stwierdzilismy ze ona (jest spora) nie jest duzo mniejsza od Lutka. No i ona stwierdzila ze po zdjeciach i na kamerce skypowej Lutek wyglada na wiekszego. Niewiem za kim on taki malutki jest:sorry:
Majka nosi rozmiar 80, niektóre body na 86, a buty 20. Mam kuzynkę, która ma 3 latka a nosi rozmiar 92 więc to nie ważne jaki jest dzidziuś, ważne że jest szczęśliwy i najedzony.

A zjada to "razem"? Bo młody ściąga wędlinkę i zjada, a chlebek wyrzuca...
I tak się zastanawiam, czy np z pasztetem mogę mu dać...

Coś Ty. Najpierw rozwarstwia a potem zjada co jej pasuje:-D A co do pasztetu to niby się jeszcze nie powinno(chyba że taki samodzielnie upieczony) ale Natalka już nie raz podjadała tacie kanapki z pasztetem i bardzo jej smakowały:tak:

reklama
Co do tematu jedzenia, co dajecie dzieciom na śniadanie i kolację? bo Majka na kolację dostaje mleko i jej to wystarcza ale na śniadanie samo mleko to już za mało. Już sama nie wiem co mam dawać do jedzenia, może ja ją glodzę :eek:

Do góry