tygrysek82
Fanka BB :)
takCzyli mam dac po pół saszetki obydwu, tak? i jak wypije jedno to podać drugie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
takCzyli mam dac po pół saszetki obydwu, tak? i jak wypije jedno to podać drugie ?
Dziewczyny pilnie potrzebuje pomocy !!!!
Co dawałyście swoim maluchom, jak miały biegunke ???
Edzia Lacidobaby i smekta
Jedno już wypił pół saszetki z bobofrutem można to podawać z sokiem ? a teraz chcę dać smectę też z sokiem, bo inaczej nie wypije mój szkrab
Nie wiem czy mozna podawac z sokiema co w ulotce napisane jest
Dziewczyny, kiedyś pisałyście czym można zbijać gorączke na zmianę, żeby nie przedawkować Może mi któraś odpowiedzieć, bo potrzebuję coś dla Pati. Bierzemy Ibum (ibuprofen), ale niestety nie daje rady i musimy jeszcze coś innego zapodać Nie wiem, czy mamy trzydniówke, czy to zęby, bo przebija się kolejny, ale dzis już trzeci dzień wysokiej gorączki. Wczoraj nad ranem miała 40 stopni:-( cała się trzęsła i prawie mi przez ręce leciała, już myślałam, że na pogotowie będziemy dzwonić:-(
Ja narazie smaruję bephantenem, ale zaczerwienie nie schodzi :-(, bo linomag, sudocrem, m. ziemniaczana, nie działa,może dlatego, że jest dość mocno odparzony, ale kupię co trzeba dziękuję Ci tygrysku za pomoc ;-)
Laski, powiedzcie mi jeszcze skąd się bierze ten śluz w kupkach ? i czy to coś złego jeśli jest ?? bo my teraz mamy ze śluzem :-(
wiesz co mi pediatra mowila ze jak w kupce jest troche sluzu to nie jest nic groznego gorzej jak jest wiecej śluzu niż samej kupki i jeszcze niteczki krwi.Laski, powiedzcie mi jeszcze skąd się bierze ten śluz w kupkach ? i czy to coś złego jeśli jest ?? bo my teraz mamy ze śluzem :-(
Aha Alan już mam pupkę całą fioletową od tej gencjany, oby to pomogło, a w razie czego mam tą maść jeszcze, clotrimazolum , tylko, że w aptece babka powiedziała G. że to bardziej na grzybice ...
edytko spróbuj tormentiolem-u nas pomogło :-)
Olek miał śluz w kupkach w trakcie biegunki. Pediatra mnie uspokoiła, że to nic groźnego. Podawaj mu probiotyki, to powinno pomóc. I pamiętaj, że probiotyki przechowuje się w lodówce, wyjątkiem jest dicoflor. A przy biegunce to ja bym raczej unikała soczków, raczej herbatki, a najlepiej woda.
No i życzymy zdrówka Alankowi.