dziewczyny ja chyba jakaś nienormalna maks pierwszy raz stał sam ok pół minuty i postawił 2 samodzielne kroczki a później usiadł ładnie....a ja dosłownie wpadłam w jakąś euforie haha no nienormalna jakaś jestem hihi
reklama
To dobrze wiedzieć, bo mnie w błąd wprowadzili w pewnej gazecie, że nie podam tytułu
Strasznie mi przykro, że Alanek tak cierpi, biedaczek. Oby mu szybko przeszło.
Patrysia probiotyki przechowuje sie w lodówce z wyjątkiem tych w saszetkach.....tak mi w aptece powiedzieli
my mieliśmy Nifiroksazyt albo jakoś tak. Taki jakby syrop.Dziewczyny pilnie potrzebuje pomocy !!!!
Co dawałyście swoim maluchom, jak miały biegunke ???
zdążyłam się zorientować, że niektóre odparzenia Kubula goją po osuszeniu a inne po nawilżeniu tylko trzeba to jakoś wybadać. Zawsze nam pomaga kąpiel w wodzie z krochmalem i może przemywać delikatnym roztworem z rumianku jeli nie ma uczulenia.Zazwyczaj używałam tormentiolu, i byłam bardzo zadowolona, ale teraz stwierdziłam, że jest zabardzo odparzony, i chciałam wyprubować czegoś innego ;-) ale nie powiem tormentiol jest rewelacyjny
oby ta pupeczka szybko się zagoiła.
może nie całkiem w bląd cie wprowadzili bo większość faktycznie trzeba w lodówce trzymać.To dobrze wiedzieć, bo mnie w błąd wprowadzili w pewnej gazecie, że nie podam tytułu
Strasznie mi przykro, że Alanek tak cierpi, biedaczek. Oby mu szybko przeszło.
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Mamusie dziewczynek czy miałyście coś takiego żeby wasze malutkie drapały się po "pipulince"?
Moja ma od dwóch dni tak że jak tylko zmieniam pieluszkę to od razu się tam łapie....i nie wiem co to może być Poradźcie!
Dodam że nie ma gorączki ani innych objawów stanu zapalnego.
Moja ma od dwóch dni tak że jak tylko zmieniam pieluszkę to od razu się tam łapie....i nie wiem co to może być Poradźcie!
edee24
Mama Alanka :-)
Agatko ja mam chłopaka , ale Alan też jak tylko jest bez pieluchy od razu chwyta się za "sprzęt" i po ściska, głaska, poprostu się z nim wita , a tak serio, to kiedyś czytałam, że już niemowlęta zaczynają się interesować intymnymi miejcami swojego ciałka, więć ja myślę, że Zuzia też poprostu odkrywa co tam ma ;-) i raczej to nie jest powód do zmartwień, moim zdaniem ;-):-)Mamusie dziewczynek czy miałyście coś takiego żeby wasze malutkie drapały się po "pipulince"?
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Agatko ja mam chłopaka , ale Alan też jak tylko jest bez pieluchy od razu chwyta się za "sprzęt" i po ściska, głaska, poprostu się z nim wita , a tak serio, to kiedyś czytałam, że już niemowlęta zaczynają się interesować intymnymi miejcami swojego ciałka, więć ja myślę, że Zuzia też poprostu odkrywa co tam ma ;-) i raczej to nie jest powód do zmartwień, moim zdaniem ;-):-)
Wiesz co też tak myślałam tylko ze ona się przy tym wścieka
edee24
Mama Alanka :-)
Wiesz co też tak myślałam tylko ze ona się przy tym wścieka
O kurcze, to teraz już nie wiem, co to może być :-(
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Mamusie dziewczynek czy miałyście coś takiego żeby wasze malutkie drapały się po "pipulince"?
Idź do lekarza. To może być zwykła ciekawość, ale niekoniecznie...
reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
u nas tez Fifi robi badanie siusiaka gdy tylko pieluszki nie ma dlatego zawsze daję do rączek kremik aby się nim zajął a ja w spokoju pieluszkę mogła zmienićAgatkas faktycznie lepiej to sprawdzic moj tez zawsze sie lapie ale on sie ciagnie i sie smieje przy tym