Ja rowniez nie gotuje specjalnie dla malego Zwykle je z nami, chyba ze jemy cos czego Filip moim zdaniem jesc jeszcze nie powinien,typu frytki czy placki ziemniaczane wtedy daje danie sloiczkowe
i dajesz mu takie normalnie doprawione zupy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja rowniez nie gotuje specjalnie dla malego Zwykle je z nami, chyba ze jemy cos czego Filip moim zdaniem jesc jeszcze nie powinien,typu frytki czy placki ziemniaczane wtedy daje danie sloiczkowe
nie wiema nie wiecie od kiedy można maluchom dawać zupy zabielone śmietaną?
O fajny pomysł!
Dzisiaj spróbuję.
Dzieki naprawdę bo ja to noga jestem a nie kucharz
Dziewczynki, musze się Wam pożalić, że mój synek nie chce już cycusia :---( Od kilku dni raz na jakiś czas zdażału mu się mnie ugryźć. I natychmiast zaczynał płakać. Wczoraj juz gryzł mnie za każdym razem, ale myślałam, że po prostu nie jest głodny-uwaga (!!!!) wczorajsze menu mojego dziecka: knapka z szynką, piętka od chleba, dwa razy pierś, zupa z mięskiem ok. 190 g, 9 kopytek, słoik owoców ok. 200 g, kasza manna z dynią ok. 200 g. Dzisiaj wstało po 9, więc myślałam, ze jest głodny i dałam mu pierś, a on mnie ugryzł. Oczywiście kanapeczkę z szynką zjadł aż mu się uszy trzęsły. Na widok cyca płacz....
Troszkę mi smutno, bo chyba zbliża się koniec karmienia, a ja jeszcze chciałam tak z 6 tygodni pokarmić :-(
Ollcia Fabian je z nami normalnie przyprawione jedzenie i zupkę zabielaną śmietaną też je i nigdy nic mu nie było.
Mozecie napisać mi jak, tzn w jakich godzinach i po ile śpią Wasze dzieciaczki, zarówno interesuje mnie dzień jak i noc....dzięki