blizniaki2000
Fanka BB :)
GRATULUJEMY ząbka!!!!!!
Dzięki kochaneGratulacje dla Madziuni:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GRATULUJEMY ząbka!!!!!!
Dzięki kochaneGratulacje dla Madziuni:*
Mamuski POMOCY!!!!
Moje dziecko popsuło sięod kiedy zaczeliśmy brać antybiotyk Jula w ogole nie chce spać...jakby na speedzie bylamacie jakiś sposob na uspienie dziecka
Ja juz opadam z sil, lulanie nie pomaga, smieje nam sie w twarz, wymeczenie tez nie bo ona moglaby lazic po mieszkaniu do rana
Spotkalyscie sie z czyms takim...może to byc po antybiotyku???
jak sie nazywa ten antybiotyk???
amoksiklav
mamy dzieciaczków z anemia powiedzcie mi jak wasze maluchy reaguja na to zelazo? niepodobaja mi sie kupki Lenki po tym zelazie, wiem ze moga być czarne i sa ale mała wypróznia sie po 4-5 razy i ta kupka jest taka rzadka, śmierdzaca i widze zechyba meczy ja brzuszek...
A mojej wyszła górna prawa jedyneczka
Musze sie pochwalic ze Lutus wczoraj spal cala noc w swoim lozeczku, o 7 go wzielam jak obudzil sie na cycka.
Probowalismy go oduczac spania z nami juz dawno ale zawsze jak gasilismy swiatla, tv -robilo sie cicho i ciemno w domu to sie budzil i ryk. Wczoraj 3 razy sie przebudzal wieczorem, bralam na rece, uspalam i kladlam do lozeczka, gdyby obudzil sie jak bym juz spala to pewnie bym go wziela do lozka
A w ogole to chyba lada moment przyjdzie 3 zab bo taka maruda z niego ze szok
Bliźniaczku, gratulujemy zębalka
gratulujemy
Dzięki dziewczyny;-), Madzi wyszła jeszcze druga górna jedyneczka i przebija sie dwójka, więc po przestoju mamy wysyp ząbkówBlizniaczku gratulacje zebolka
Ja się nigdy nie spotkałąm, ale moja Mała niestety śpi coraz mniej i nawet jak jest śpiąca, to i tak wstaje w łózeczku i cuduje.Spotkalyscie sie z czyms takim...może to byc po antybiotyku???