Agatkas
Mamusia Zuzolka
okolo 16.30 -17.00 bo chce żeby mała jadła obiadek w domu w tych porach kiedy my jemyMamuski koffane o ktorej godzinie podajecie Waszym pociechom obiadek?????????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
okolo 16.30 -17.00 bo chce żeby mała jadła obiadek w domu w tych porach kiedy my jemyMamuski koffane o ktorej godzinie podajecie Waszym pociechom obiadek?????????????
Dzięki kochana.no wiesz..... wszystko ok...ale mleko nie zastąpi żelaza i innych wartości które jest w mięsku czy w żółtku... Ja bym na Twoim miejscu zamieniła miejscami troszkę posiłki: o 13 jak jest z twoją bratową niech zje owoce i butlę, natomiast o 16 jak jest z tobą niech je obiadek - ty na pewno masz dla niego więcej czasu i cierpliwości Kto powiedzial ze obiad ma być o 12 czy 13?? Ja właśnie tak zrobiłam bo jak je o 17 ze mną obiadek to przynajmniej wiem co je, czy ciepłe, ile zje i co lubi bardziej kurczaczka czy wołowinę
A co do kaszki czy piersi...wg mnie skoro tak niewiele oprócz cyca je to zrób mu kaszkę a np. co drugi dzień cycek
To były moje mądre rady
Mamuski koffane o ktorej godzinie podajecie Waszym pociechom obiadek?????????????
Mamuski koffane o ktorej godzinie podajecie Waszym pociechom obiadek?????????????
dziekuje koffane za szybciutkie odpowiedzi
ok 13godzinki czasem o 14a ty tygrych ?? jak wcina tygrysiatko?:-)