Olcia moj je wlasie tak
a deserków nie dajesz? czy po prostu ich nie liczysz jako posiłek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olcia moj je wlasie tak
a deserków nie dajesz? czy po prostu ich nie liczysz jako posiłek?
My jemy dokładnie tak jak u Pyciolka, czyli 2 razy dziennie samo mleczko, 2 razy kaszka na mleku, obiadek i desereka ja mam pytanie a propo mleczka, czy trzymacie się sztywno tego że 3 razy na dobę modyfikowane? chodzi mi o to czy któraś podaje np 4 razy na dobę.
U nas podobnie, a mleczka maks 120ml 2-3 razy w ciągu doby. I również nie grozi mu niedożywienie, bo waży 9kg;-)a moje kochane na ra zje zaledwie 100 kaszki lub budyniu. Do 180 nie wiem kiedy dobije. Ale nie grozi mu niedożywienie jak stwierdziła pani dr.
Dziewczyny ile ważą Wasze maluszki?
Jak miał 6,6 miesiaca czyli prawie 2 miesiące temu , ważył 6900 g i miał 69 cm.Dziewczyny ile ważą Wasze maluszki?