reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Hej!!
A my mamy w d... te niekapki :tak:. Kupiłam kiedyś z tomme tippe - i mała do dziś nie wie do czego służy, no... ewentualnie jest w błędzie i chyba myśli, że do zabawy:-)
więc w tamtym tygodniu zapodałam taką butelachę z ustnikiem - od 18 m-ca i mała radzi sobie znakomicie.

tutaj ta butelka w wersji - 125 ml

S-SPINKA BUTELKA Z DZIURKĄ 125 ml CANPOL (693866888) - Aukcje internetowe Allegro

a ja kupiłam DUŻĄ wersję::tak:
S-SPINKA BUTELKA Z DZIURKĄ 250 ml CANPOL (693868527) - Aukcje internetowe Allegro

mała super sobie łapkami chwyta i łyka raz po raz :-D:-D (tylko nie "jednym tchem" - bo tam są aż 4 dziury takie duże - to tak trochę wyjmuję jej z buźki co kilka łyczków żeby złapała oddech:tak:)

też mamy taką butelkę ale Bartkowi się ona w ogóle nie podoba :no:

a ja mam pytanie a propo mleczka, czy trzymacie się sztywno tego że 3 razy na dobę modyfikowane? chodzi mi o to czy któraś podaje np 4 razy na dobę.

My chyba na dobre żegnamy się z cycusiowaniem, od 3 dni Bartek nie chce już piersi, wcześniej pisałam że pijemy modyfikowane w dzień, a cycusia chciał już tylko w nocy, ale teraz przestał w ogóle jeść w nocy, więc tym oto sposobem zostaje nam mleko modyfikowane.

mojemu mężowi jak ja pracuje na popołudniu nie chce się podawać łyżeczką obiadków to daje młodemu flache i zdaża się tak że dostaje cztery razy mleko myślę że mu nic nie będzie a ty jeszcze nie podajesz innych posiłków???

reklama
mojemu mężowi jak ja pracuje na popołudniu nie chce się podawać łyżeczką obiadków to daje młodemu flache i zdaża się tak że dostaje cztery razy mleko myślę że mu nic nie będzie a ty jeszcze nie podajesz innych posiłków???

hah, no jasne że podaję, u nas od kilku dni jak jesteśmy bez piersi plan dnia wygląda tak:

ok 6 mleczko
ok 9 kaszka
ok 13 obiadek
ok 15 deserek
po 17 mleczko
19:30 mleczko

wcześniej jak pił z piersi to było tak samo, tylko jeszcze dodatkowo w nocy pił, teraz z tego zrezygnował

Ostatnia edycja:
Do góry