reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Dziewczynki jak dosypujecie dzieciuchom kleik do mleka, to jak dużo tego kleiku dajecie i przez jaki smoczek??

Ja dodawałam kleik to podawałam smoczkiem tommee tippee wieloprzepływowym:tak::tak:

Agatkas co do serduszka to u nas w opisie echa napisane jest:"śladowy przeciek L-R na poziomie IAS w miejscu FO":szok::szok::szok::szok:ale badz mądry i wyczytaj coś z tego:sorry::sorry::sorry:

Kochane, czy wasze maluchy jedzą już łyżeczką? Tzn, czy jedzą same...?

Nie:no::no::no:lyzeczka u nas słuzy do drapania dziąsełek:-D:-D

i du... żaden link mi się nie wkleja :angry:

taka kaszka:

Zobacz załącznik 151978

Julcia uwielbia te kaszki z bebilonu, one sa na mleku podyfikowanym wic wystarczy dodac tylko wodę;-);-)

reklama
dzięki, ja ze Skarżyska-Kam.

a może koło 17 mleczko i tak godz, półtorej po jakiś owoc i koło 20 kaszkę?ja tak robię tylko mleczko mam zwykle 16.30-17.00

nie da rady, Bartek przed spaniem woli mleczko ;-) ale dziś udało mi się wcisnąć mu bananka :tak:

Fajne te polski kaszki i taki wybór a tu taka bieda ze szok. Ja przywiozlam zapas z pl, ale z nestle. A te z bebilonu sa tez na mleko modyfikowane? bo te na wode hani jakos nie podchodzą:no:

te z bebilonu wszystkie są już na mleku modyfikowanym i dodaje się wodę

dobra, spróbuję ostatni raz napisać, bo było tam moje pytanie :no:
to jeszcze raz :crazy: kaszkę raz dziennie jemy, ale za to odkąd wprowadziłam mleko modyfikowane brakuje nam czasu na deser. Nasz dzienny plan jedzonkowy wygląda teraz tak:
ok 5-6 cycuś
ok 9-10 mleko modyfikowane
ok 13-14 obiad
17:30-18 kaszka
19:30 mleko modyfikowane
3 w nocy cycuś ( czasami rezygnuje ale rzadko )

wcześniej jak Bartek nie jadł mleka modyfikowanego, chętnie jadł deserki, teraz nie bardzo, a ja już nie wiem gdzie mogę wcisąć jakiś owoc :sorry::zawstydzona/y:

ale jestem zła na tego potorka co mi posty pozjadał :confused2: wkurzyłam się :no::crazy:

ja zaraz po obiadku daje owoc jabluszko albo gruszka :-D

reklama
Do góry