reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
dziewczyny od jakiego misiąca mały dostał na torsie taka plamnkę czerwoną a w środku sucha skórka, wczoraj zauwazyłam to samo na pleckach ale juz jest tych plamek 3. Moja pediatra powiedziała, że to AZS i ze mam zmienic mleko na bebiko HA. Czy to mozliwe zeby dopiero teraz wyszło AZS?

dziewczyny od jakiego misiąca mały dostał na torsie taka plamnkę czerwoną a w środku sucha skórka, wczoraj zauwazyłam to samo na pleckach ale juz jest tych plamek 3. Moja pediatra powiedziała, że to AZS i ze mam zmienic mleko na bebiko HA. Czy to mozliwe zeby dopiero teraz wyszło AZS?

kochana azs moze wyjsc kiedy tylko chce....Alex tez ma ....i jest na nutramigenie...a mimo to plamki pojawiaja sie i znikaja....roznie nie raz mniej nie raz wiecej...zadna teoria sie nie sprawdza....nie mam pojecia od czego to ma...wiem tylko tyle ze po powrocie do PL zrobie mu testy z krwi czy w ogole jest uczulenie na białko....
a czego uzywasz do natluszczania?

kochana azs moze wyjsc kiedy tylko chce....Alex tez ma ....i jest na nutramigenie...a mimo to plamki pojawiaja sie i znikaja....roznie nie raz mniej nie raz wiecej...zadna teoria sie nie sprawdza....nie mam pojecia od czego to ma...wiem tylko tyle ze po powrocie do PL zrobie mu testy z krwi czy w ogole jest uczulenie na białko....
oliwki bambino

Mamy kochane prosze Was bardzo mocno o schematy posilkow. Wiem ze to juz bylo nie raz ale ciezko jest znalezc to co bylo kiedys tam :-) Prosze:tak::-):-)

6.30 lub 7.30 - 150ml mleczka
ok.11 - kaszka gęsta ze 150ml wody i 8-9 miarek
ok.15 - sloiczek 125ml[mały]
ok.18-150ml mleczka
pk.21.15 - kasza radka ze 180ml wody

Tygrysku super ze przychodnia podpasowala:tak::tak::tak:ciekawe czy beda dawac paczuszki????:-D:-D:-D:-D

A z tymi plamkami to podobno jest roznie, czasami w ciagu nocy znikaja tak slyszalam:sorry2::sorry2::sorry2:

teraz to i ja wiem:-D
szkoda ze pediatra o tym nie wiedziala:baffled::baffled::confused::confused::no::no:
wiec nie wiem jak z tymi truskawkami teraz?
bo tez syropek dostal tez po szczepieniu gdy mial 2 miesiace i spoko
i zas powtorzylam na 4 miechy...i wysypalo...no ale teraz juz wiem ze to byla zgubna teoria...:confused::no:

hmmmm poczekaj na te badania na alergie a jak wyjda ok to moze podaj jedna truskaweczke na sprobowanie:-p

Tygrysku super ze przychodnia podpasowala:tak::tak::tak:ciekawe czy beda dawac paczuszki????:-D:-D:-D:-D

A z tymi plamkami to podobno jest roznie, czasami w ciagu nocy znikaja tak slyszalam:sorry2::sorry2::sorry2:

hehhe nio tamci mnie paczuszkami rozpieszczali wiec teraz sie bede domagac:-D:-D:-D

ja kupila wlasnie parafine ciekla i bede w tym myc Filipka tak nam kazala pediatra ta nowa tzn w plynie nivea plus ta parafina w wodzie gdyz ja oliwka nie lubie smarowac bo wszystko tluste zaraz:-:)-(

reklama
Do góry