Myszqa
Fanka BB :)
Ja Jaśkowi sposobem :-)- kropelek parę syropu - picie zeby zapomniał że paskudztwo mu dałam - i znowu syropek i znowu picie :-) jakoś dajemy radę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja swoje kupuj w sloiczku rybę po grecku,ale pycha,
Gluten podaje od 6 miesiąca i prawie codzinnie, ale nie pilnuje tego jakos specjalnie, a miesko jakos od 5 miesiąca i tak co drugi dzien. Za rybką hania nie przepada, ale bedziemy jeszcze próbowac
dziewczynki napiszcie mi prosze jak wyglada schemat snu Waszych pociech...jak spia w nocy i czy sie budza i jak spia w dzien ....bo ja chyba mam jakiegos robokopa...
wtaje o 9-10
1 dzemka o 11.30 przez godzine
2 dzemka 13.30 przez 2-3 godziny
3 dzemka 17.30 przez pol godzinki
i o 20-21 spi do samego rana
dziewczyny pokazcie mi jakie macie smoczki do kaszek bo moja siostra chce mi kupic a ja nie wiem jakie?
wyslecie linka?
Fifi zaczyna prawdziwie raczkowac!!!!!!!!! nie pelzac tylko raczkowac na czworaka jezu jak to slodko wyglada
mowi tez mama i baba kocham go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja Jaśkowi sposobem :-)- kropelek parę syropu - picie zeby zapomniał że paskudztwo mu dałam - i znowu syropek i znowu picie :-) jakoś dajemy radę
Dziewczyny mam prośbę...
W jaki sposób podać Małemu syropki??? Może któraś zna jakąś czarodziejską metodę? Najpierw podawałam mu łyżeczką i pierwszego dnia łykał chętnie. Potem zaczęło się plucie. Dzisiaj podałam mu taka specjalna strzykawką, ale jakimś cudem wypluł-nie wiem jak, bo lałam głęboko w gardło Po południu i wieczorem podaję mu w jedzeniu, ale rano je tylko cyca i nie mam pomysłu.
Ja zawsze dawałam do polika - na bok i nie miała wyjścia. Albo 2 sposób: Wkładasz strzykawkę i wciskasz i nie wyjmujesz jej tylko trzymasz w buzi - w ten sposób uniemożliwiasz wyplucie (nie da się wypłuć ze strzykawką w buzi) a jak widzisz że przełknoł to wyciągasz strzykawkę. U mnie obydwa sposoby działały - choć ten drugi lepiej
ptrysiu gratulacje z okazji ugotowania pierwszej zupki my niestety jestesmy bez gazu i zostaja nam sloiczki:----(
dzis bylam u lekarza sie zapisaac i weszlam z ta wysypka Filipa i okazalo se ze moje malo przeszlo 3 dniowke nadal caly w ciapki jest i dostalismy na zaczerwienone gardelko tamtum werde i jakies syropki na przeziebienie:-( ale sie ciesze bo ta przychodnia pod moi blokiem ma tez dyzury wekendowe
tak na pierwszy raz trudno okreslic jaka jest narazie wydala mi sie ok ale zobbaczymy w praniu ale panie recepcjonistki bardzo mile przychodnia tez przyjemna z wygladu hm bedziemy testowaca jednak 3dniowa
aaa widzisz a tak sie martwilas o ta przychodnie...a jak tam pediatra?
tak na pierwszy raz trudno okreslic jaka jest narazie wydala mi sie ok ale zobbaczymy w praniu ale panie recepcjonistki bardzo mile przychodnia tez przyjemna z wygladu hm bedziemy testowac
kurcze ale Fifi to wyglada tragicznie!!!!! jest doslownie calutki w czerwone plamki jak biedronek!!!!!!!!!!!!!!!!:--baffled: