reklama
Myszqa
Fanka BB :)
Madziu a jak długo przechodziłaś z 1 na 2? Bo ja już prawie tydzień daję oba. I teraz już 2 x dwójeczkę daję. A nie wiem kiedy zrezygnować z 1. Już mam ostatnie opakowanie i nie wiem czy jeszcze kupić czy już zostać na 2 

Madziu a jak długo przechodziłaś z 1 na 2? Bo ja już prawie tydzień daję oba. I teraz już 2 x dwójeczkę daję. A nie wiem kiedy zrezygnować z 1. Już mam ostatnie opakowanie i nie wiem czy jeszcze kupić czy już zostać na 2![]()
Ja juz nie kupuje...wykoncze ta jedyneczke i zostaje przy dwojeczce

tygrysek82
Fanka BB :)
Madziu a ile dni przechodzilas na 2?????Ja juz nie kupuje...wykoncze ta jedyneczke i zostaje przy dwojeczce![]()
Ostatnia edycja:
Madzienka widze już ci odpowiedziała
Beciaczku
Jeśli chodzi o badania to zalezy od lekarza i polityki przychodni. Natomiast ciemiaczko tylnie mamy juz zarosniete tylko gorne nam wolno
zarasta dlatego ostatnio robilismy badania pod katem krzywicy ale wyszly dobretak dla sprawdzenia dostalismy tez skierowanie na zwykla morfologie
Jesli chodzi o cwiczenia to ja nie cwcze Filip jest taki ruchliwy ze sam pokonuje dlugosc lozka turlajac sie z predkoscia swiatla nogami rekami macha we wsszystkie strony az tez zaczelam sie martwic czy nie ma adhdale jak puszcze teledysk z misiem o sexi pupce to potrafi w miejscu nieruchomo ogladac z 3 powtorki
no moze siadanie za raczki cwiczymy sobie
no Wiktorek też ruchliwy bardzo, nogi, rece w ruchu prawie 24na dobę;-):-)no z wyjątkiem snu rzecz jasna, ale tak myślałam, z etakie ćwiczonka podobnie jak rehabilitacja pomagają maluchom szybciej się rozwijać, tzn takie rzeczy jak siadanie, pełzanie...
super, dzięki Madzieńka, fajna stronka
też chce Aptamil, bo Wiktor wcześniej miał jedynke, pytałam, ale nikt mi nie odpisał jeszcze.aha Tygrysku zmiana mleka sie nie powiodla....:--
-(
Alexa obsypalo dookola szyjki i troszke na twarzy:--
zawstydzona/y:
Pyciolku, który Aptamil dajesz?2 dla tych głodniejszych dzieci, czy 3 follow-on-milk, bo to jest po 6 m-cu, ale mnie health visitor powiedziała 2 i teraz zgłupiałam, wyczytałam na opakowaniu, że 2 to wtedy kiedy chcesz opóźnić wprowadzanie nowości, a 3 kiedy już dziecko je, więc mi się wydaje, że 3 ok, tylko ta baba mi trochę w głowie namieszała.
No i dziewczyny czemu wy tak te mleka mieszacie?lekarze wam tak radzą?bo dla mnie to conajmnie dziwne.
Jak ja zmieniałam z Aptamil 1 na mleko na ulewanie to z dnia na dzień, i o 2 tez myślałam, żeby tak zrobić, po co mieszać?
A u nas ciągle choróbsko, czekamy do poniedziałku na poprawę, jak nic to idziemy do lekarza, ale kupiłam dzis kropelki do inhalacji, i syropek na kaszelek, moż ebędzie lepiej, mama nadzieję
dziewczyny, no mnie tez interesuje przejścia z 1 na 2
Madziu a ile dni przechodzilas na 2?????
Tygrysku ja juz z tydzień przechodzę

Mamusie słoiczkowe

A co polecacie???

pyciolek87
Mama Alexa:*
no Wiktorek też ruchliwy bardzo, nogi, rece w ruchu prawie 24na dobę;-):-)no z wyjątkiem snu rzecz jasna, ale tak myślałam, z etakie ćwiczonka podobnie jak rehabilitacja pomagają maluchom szybciej się rozwijać, tzn takie rzeczy jak siadanie, pełzanie...
super, dzięki Madzieńka, fajna stronka
też chce Aptamil, bo Wiktor wcześniej miał jedynke, pytałam, ale nikt mi nie odpisał jeszcze.
Pyciolku, który Aptamil dajesz?2 dla tych głodniejszych dzieci, czy 3 follow-on-milk, bo to jest po 6 m-cu, ale mnie health visitor powiedziała 2 i teraz zgłupiałam, wyczytałam na opakowaniu, że 2 to wtedy kiedy chcesz opóźnić wprowadzanie nowości, a 3 kiedy już dziecko je, więc mi się wydaje, że 3 ok, tylko ta baba mi trochę w głowie namieszała.
No i dziewczyny czemu wy tak te mleka mieszacie?lekarze wam tak radzą?bo dla mnie to conajmnie dziwne.
Jak ja zmieniałam z Aptamil 1 na mleko na ulewanie to z dnia na dzień, i o 2 tez myślałam, żeby tak zrobić, po co mieszać?
A u nas ciągle choróbsko, czekamy do poniedziałku na poprawę, jak nic to idziemy do lekarza, ale kupiłam dzis kropelki do inhalacji, i syropek na kaszelek, moż ebędzie lepiej, mama nadzieję
dziewczyny, no mnie tez interesuje przejścia z 1 na 2
kochana podaj 3.....ona jest po 6 miesiacy...2 jest dla glodomorow....skoro maly najada sie tym co mu dajesz to po co go tuczyc 2....

a czemu tak mieszalam bo maly jest na nutramigenie....wiec myslalam ze jak wprowadze aptamil to jakos bedzie ale niestety jeszcze nie czas na zmiany,bo maly dostal wysypki:-
xpatrysiax
mamusia Olusia :)
Tygrysku ja juz z tydzień przechodzęale tylko dlatego że kupilam mala jedyneczke i chce ja skonczyc....wiec teraz do mleczka dodaje jedna miarke "1" i reszta "2"
Mamusie słoiczkoweco ciekawego(czytaj smaczego) ostatnio jedliście/jadłyście...polecacie jakieś słoiczki...szykuje sie na zakupy i wiem że purree z ziemniaka z indykiem chyba Hippa mam NIE kupowac.....cos jeszcze???
A co polecacie???![]()
Madzienko-ja postanowiłam nie kupować tych zupek po 6 miesiącu z grudkami. Ostatnio jedliśmy pomidorową z ryżem i mały nie umiał łykać ryżu. Postanowiłam sama sprawdzić i przy przełykaniu ten ryż stanął mi w gardle i baaaardzo łaskotał. Tak więc ja mam zamiar jeszcze trochę dawać te gładko zmiksowane dania.
pyciolek87
Mama Alexa:*
Tygrysku ja juz z tydzień przechodzęale tylko dlatego że kupilam mala jedyneczke i chce ja skonczyc....wiec teraz do mleczka dodaje jedna miarke "1" i reszta "2"
Mamusie słoiczkoweco ciekawego(czytaj smaczego) ostatnio jedliście/jadłyście...polecacie jakieś słoiczki...szykuje sie na zakupy i wiem że purree z ziemniaka z indykiem chyba Hippa mam NIE kupowac.....cos jeszcze???
A co polecacie???![]()
my jeszcze nie jemy nic po 6 miesiacu...jeszcze mamy czas....oj sory mam tylko kremowego banana..no ale to deserek i jeszcze nie jedlismy....mamy jeszcze stare zapasy;-)
reklama
Agacia82
Mami :)
Madzienko ja tez postanowiłam nic nie kupowac po 6 miesiącu. Maly sie dławi tymi grudkami, tak sie biedny męczy.
Ale smakuje mu zółtko z dynią. Tylko nie wiem czy to po 6 miesiącu czy po 5.
Te z grudkami są chyba w tych bardzo duzych słoiczkach.
Ale smakuje mu zółtko z dynią. Tylko nie wiem czy to po 6 miesiącu czy po 5.
Te z grudkami są chyba w tych bardzo duzych słoiczkach.