reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
fajnie :tak: bo ja jeszcze sama nie wzięłam się za gotowanie dla Bartka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Chociaż przed wprowadzaniem nowości miałam zamiar głównie sama gotować, a sporadycznie dawać słoiczki :zawstydzona/y: a narazie na samych słoiczkach jesteśmy...

ja jeszcze nie gotuje, zaczne jak malutka bedzie jadla juz bez oporu, bo narazie jest bardzo wybredna
dla mnie sloiczki to fajna sprawa i mysle ze bardzo oplacalna, dam 3-4 zl za sloik i mam pelnowartosciowy obiadek

Ja jestem z tych co poczekaja z danonkami jak juz wczesniej napisalam moj malenki brzuszek bedzie mial jeszcze duzo czasu aby wszystkiego powolutku sprobowac , nie wszystko od razu wiec pocos te wytyczne sa wprowadzone odnosnie podawania nowosci dzieciom . Ja sie ich trzymam gdyż jestem ostrożna i tyle.

Moje maleństwo dziś obudziło sie o 6 rano i krzyki piski w lozeczku mama baba ( gdyz opanowal juz te dwa slowa hehe) a ja poprostu taka niewyspana gdyz dopiero usnelam po 2 w nocy:baffled::baffled: miala ochote nie wiem sama co:-D:-Dale mezowy wzial go do naszego lozka i dopiero sie zaczelo kopanie turlanie myslalam ze oszaleje kto to slyszal by budzic sie i byc wyspanym o 6 rano:szok::szok::szok: dopiero teraz usnal a ja juz sie rozbudzilam i dupa:baffled::baffled: dziś idziemy z wyniksmi badań do lekarza mam troche stersa:-:)-(

ufff, a już myślałam że tylko ja w tyle jestem z gotowaniem dla malucha :sorry2:

ja jeszcze nie gotuje, zaczne jak malutka bedzie jadla juz bez oporu, bo narazie jest bardzo wybredna
dla mnie sloiczki to fajna sprawa i mysle ze bardzo oplacalna, dam 3-4 zl za sloik i mam pelnowartosciowy obiadek

Bartek też jeszcze jest wybredny, jak zje połowę małego słoiczka to mamy festyn :-D a najszczęśliwszy pewnie byłby gdyby do 18-stki mógł tylko z cycusia jeść :rofl2:

reklama
Do góry