Ja tez mialam takie schizy ze maly mi prawie sie nie rusza. Tez urodzil sie 3 tyg wczesniej i wazyl 2800. Mial prawie 5 mies jak jeszcze glowka mu latala. Wogole sie nie przekrecal z plecow na brzuszek, na brzuszku nie chcial lezec i wogole bylo nie halo. Teraz pieknie lezy na brzuszku, sam przekreca sie na brzuszek tylko z brzuszka na plecy nie chce. Chce caly czas siedziec albo byc noszonym a najlepiej to juz by chodzil bo nogi ciagle sztywne. Przestalam sie tym przejmowac. Codziennie klade go na kocyka na dywanie i razem szalejemy. To bardzo duzo dziecku daje. Nie martw sie wszystko bedzie dobrze z naszymi dzieciaczkami:-):-):-)Pewnie i macie rację, ale ja juz taka panikara jestem :-(.
Myszqa mały jeszcze nosi 3 ale chyba bede musia pzrejsć juz na 4, bo coś 3 juz takie przymaławe mi sie wydawają.
A ostanio mały próbuje uparcie sciągnąc sobie pampersa, ja mu zakładam a on ciągnie za przylepce i je odkleja i taką oto mamy przepychankę przy przebieraniu.
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
ja nie daje jogurtów, a serki danonkiNo włąsnie teraz przeczytałam, że dopiero po roku najlepiej wprowadzać jogurty.
tygrysek82
Fanka BB :)
ale serek to tez nabial ;-) i nawet po samej konsystencji widać że jogurt jest lagodniejszy niz serek;-)ja nie daje jogurtów, a serki danonki
mamusia2008
mamusia Karolinki
ja wiem ze to nabialale serek to tez nabial ;-) i nawet po samej konsystencji widać że jogurt jest lagodniejszy niz serek;-)
tygrysek82
takkkkkkkkkkkkkkkkkkk???????????????ja wiem ze to nabial

mamusia2008
mamusia Karolinki
tygrysek82
a czemu nie dawać danonkow, bo co??
ja nabial podam dopiero ok.roku, no moze jogurt naturalny wczesniej ale w sladowych ilosciach
a Danonki to sama chemia i jak dla mnie to ochydnie slodkie to samo serki homo Danona
reklama
tygrysek82
A ja poprosze na PW o szpinakuvillemo ty chyba pytałas mi sie co mam do mrozonego szpitaku, ale jak jesz i lubisz to nie będę ci pisac![]()