tygrysek82
Fanka BB :)
Dlatego lekarze sugeruja aby samemu gotować i przyrządzać deserki , gdyż te firmy słoiczkowe puszczaja w obieg dania ktore dziecko jesc jeszcze nie powinno gdyz oni na tym, zarabiaja , gdyby tylko w sloiczku byly jablka do 6 miesiaca a nie tysiac innych owocow to jakie by te firmy mialy male przychody a jak strzelą serie roznych deserkow od 4 miecha to interes sie kreci hehhe
no wybaczcie ale jak zobaczylam w skladzie sloiczka od 5 miesiaca cebule to jakos dziwnie mi sie zrobilo

wiem ze gotowac samemu sie nie chcd ja tez czesto posilam sie sloiczkami ale trzeba poprostu znalezc w tym wszystkim złoty srodek i racjonalnie wybierac menu ., czasem mozna cos podac co nie jest rzewidziane dla danego miesiaca , tylko nalezy uwazac zeby na na obiad pol rocznemu dziecku schabowego nie zaserwowac

wiem ze gotowac samemu sie nie chcd ja tez czesto posilam sie sloiczkami ale trzeba poprostu znalezc w tym wszystkim złoty srodek i racjonalnie wybierac menu ., czasem mozna cos podac co nie jest rzewidziane dla danego miesiaca , tylko nalezy uwazac zeby na na obiad pol rocznemu dziecku schabowego nie zaserwowac