reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Dlatego lekarze sugeruja aby samemu gotować i przyrządzać deserki , gdyż te firmy słoiczkowe puszczaja w obieg dania ktore dziecko jesc jeszcze nie powinno gdyz oni na tym, zarabiaja , gdyby tylko w sloiczku byly jablka do 6 miesiaca a nie tysiac innych owocow to jakie by te firmy mialy male przychody a jak strzelą serie roznych deserkow od 4 miecha to interes sie kreci hehhe:-D:-D no wybaczcie ale jak zobaczylam w skladzie sloiczka od 5 miesiaca cebule to jakos dziwnie mi sie zrobilo:baffled::baffled:

wiem ze gotowac samemu sie nie chcd ja tez czesto posilam sie sloiczkami ale trzeba poprostu znalezc w tym wszystkim złoty srodek i racjonalnie wybierac menu ., czasem mozna cos podac co nie jest rzewidziane dla danego miesiaca , tylko nalezy uwazac zeby na na obiad pol rocznemu dziecku schabowego nie zaserwowac:-D:-D:-D:-D

reklama
Ja uwazam tak jak tygrysek. Moje dziecko jeszcze sie w swoim zyciu naje. Cyprianowi tez chcialam wszystko naraz wprowadzac, nie moglam sie doczekac itd. ale teraz mi sie do tego nie spieszy. Po co sie spieszyc?

Co do bananow od 4 i 8 mies. to ja kiedys widzialam sloiczek z bananami od 4 i sloiczek tez z bananami ale od 6 czy 8 juz nie pamietam. Moze inaczej przyrzadzone:confused:

i o to chodzi ollcia, ze każdy ma swoja opinie, lekarz swoja, ex pert swoja, instytut matki i dziecka swoja, a rodzic swoja,wiec robimy tak jak uważamy, to tak samo jak jogurcik misiowy, który jest cholernie drogi i który jest już od 6 mies może być bez lodówki, a to jak?i 100% naturalny, nie uwierzę w ta naturalność
Mamuśki, nie dajmy się zwarjowac
Mamusia jesteś moim idolem;-):-D:-D:-D:-D:-D

A jakie badania????

Jakie badania?
Skąd jesteś?

Jedziemy na USG nerek.Mamy podejrzenie o wodonercze i robimy badania w tym kierunku.Jestesmy juz po 5 USG i cystografi, ale te badania byly robione przez roznych lekarzy i przez to sa watpliwe dla prof. z kliniki w Poznaniu.Teraz jedziemy podobno do jednej z najlepszych radiologow w kraju, poprostu "mercedes" z radiologi tak mowia i pisza, mam juz dosyc tych badan i chce zrobic jedno a porzadne i oszczedzic dziecku bolu i niepotrzebnych badan, do 4ms. miala juz 5 RTG o 5 za duzo:no:

a mieszkamy w Pile

No i właśnie tak to jest z tymi rozpiskami. Każda inna:confused: Dlatego ja daję małej nowości według własnego uznania i jeszcze nigdy jej nie zaszkodziłam:tak:

i oto chodzi, nie zaszkodzic to podstawa:tak:

reklama
Do góry