blizniaki2000
Fanka BB :)
Widziałam, ze Lilac juz Ci odpowiedziała i nawet zdjecie wkleiła:-)Powiedz czy te tesco sa porownywalne do jakis pieluszek? Ja uzywalam zawsze huggisow a teraz mamy pampersy a slyszalam wlasnie duzo opinii ze tesco tez fajne. No i jak wygladaja?Maja jakies wzorki? ;-)
jak dla mnie to one są takie jak hugiisy premium, tylko koniecznie te fioletowe, bo kiedyś przez pomyłkę kupiłam granatowe i lipa straszna, bo cerata

Moja przy porodzie 2630 g, teraz 6900, wiec 4270 g,Dziewczyny a powiedzcie mi ile wasze dzieci przybrały od porodu
mój 2400 g - 6900g więc 4500 g
i mimo że mało wazy, to na zagłodzoną nie wygląda, po prostu jest filigranowa i Twój Mati tez szczuplutki, w sumie to po kim ma by gruby, jak Wy tacy szczupli?
dziewczyny już powiedziały wszystko na ten temat, nie masz sie co przejmowac waga, a pediatra rzeczywiscie jakas dziwna

Mięsko praktycznie codziennie, chyba ze je akurat coś z rybą, to już wtedy mięsko nie, a gluten raz na jakiś czas (2,3 razy w tygodniu)Dziewczęta a dajecie już maluszkom codziennie cos glutenowego i mięsko??
Moja je te misiowe jogurty i nic jej nie było, a innych jeszcze nie dawałam, myślę zeby spróbowac danonków.Gluten i mięsko codziennie, nawet zastanawiam się czy to dobrze tak codziennie wcinać mięsko
Dajecie już jogurty?
Ja dałam Misiowy Jogurcik i wysypało go, potem dałam Danone biszkoptowy tez była wysypka, a przedwczoraj dałam mu troszkę ryżu na mleku z OSM z Czarnkowa i jest ok.