reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Pytia - no właśnie u mojej małej też policzki zaczerwienione :tak: mąż mówi że jest chyba z NIVEA taki na lato - muszę się jutro przejść i poszukać.:tak:

ooooo!!! źle się rozprowadzał z nivea?? to dobrze wiedzieć kupię inny może ten właśnie z ziajki....

Ale dodatkowo je jeszcze cyca???
Bo to chyba troche mało, moja też ostatnio tak dziwnie, mało je, mówiłam o tym dzisiaj lekarce, mam iść w czwartek zważymy ją i zobaczymy, jeśli okazę sie ze nie przybiera to porobimy wyniki. Od jakiegos czasu wyliczyłam że je 500-550 ml dziennie i dodatkowo pół słoiczka zupki lub deserku, a jak była mniejsz topotrafiła zjeść 700-800 ml,

Ja wlasnie chce zobaczyc ile maly tak naprawde jada i odciagam pokarm od 2 dni i 120ml przygotowywuje i je tylko 80ml ciagle mojego mleka tylko butelka mu podaje... z tego co widze to jada dosc malo a przybiera niezle :confused: 7100wazyl i 65.5cm... i kupki robi 2 razy dziennie, jest bardzo wesolym dzieckiem smieje sie i ciagle gaworzy, wczoraj zasnol o 20 i obudzil nas dzis rano tata o 10... :szok: jak zobaczylam ktora godzina i ze maly sie nie budzil w nocy bylam w szoku:szok:

filip zjad wlasnie caly sloiczek marcheweczki i placze bo chce jeszcze:szok::szok::szok: a ja juz nie mam marchewki wiec na raczkach czekamy na wode do mleczka:szok::szok::szok: kurna mleczka to tak srednio jada a sloiczki to wcina:baffled::baffled::baffled:

Dziewczyny, śmieją się już Wasze dzieciaczki w głos?? Bo moja od niedawna, jeszcze nie codziennie, ale jak już zacznie, to aż krztusi się od tego śmiechu:-D:-D:-D

I jeszcze jedno mam pytanko- jak długo Wasze dzieciaczki potrafią same poleżeć/posiedzieć same?? Bawiąc się zabawkami na przykład??

moj maluszek gaworzy i smieje sie w glos juz od ponad dobrego miesiaca... ja nauczylam malego lezec samemu w lezaczku i bawi siei gada do myszki miki :-D maly juz sam zaczyna mi siadac jak go posadze to siedzi kilka minut a jak sie zmeczy to pada na ktoras ze stron :-D:-D

filip zjad wlasnie caly sloiczek marcheweczki i placze bo chce jeszcze:szok::szok::szok: a ja juz nie mam marchewki wiec na raczkach czekamy na wode do mleczka:szok::szok::szok: kurna mleczka to tak srednio jada a sloiczki to wcina:baffled::baffled::baffled:

ile razy dziennie dajesz sloiczki i czy po jabluszku u twojego malca sie zmienily kupki... bo moj nie dosc ze 2 zrobil to jedna z nich troszke zielona... a druga juz zolciutka...

staram sie raz dziennie dawac ale np dzis rano zjedlismy 1/2 sloiczka wiec postanowilam teraz dac jeszcze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i moje malenstwo wcielo teraz caly sloiczek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a kupki po jabluszku sa o mniej zbitej konsysencji a kolor u nas jest caly czas zielony juz taka urode mamy po mleku;-)

reklama
Do góry