reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
moj maly tez ma teraz jakies ale na punkcie jedzenia:no:
wczoraj zjadl o 19...tak potem o 2.30 a teraz dopiero o 9.40,bo wczesniej nie chcial i pluł....wydaje mi sie ze mu poprostu tez to mleczko moze nie smakowac-nutramigen...jak raz sie zapomnialam i zrobialm łyka - to niesmak mialam przez pół dnia...:zawstydzona/y::zawstydzona/y: \]biedne dzieci na nutramigenie....:baffled::baffled:

moj maly tez ma teraz jakies ale na punkcie jedzenia:no:
wczoraj zjadl o 19...tak potem o 2.30 a teraz dopiero o 9.40,bo wczesniej nie chcial i pluł....wydaje mi sie ze mu poprostu tez to mleczko moze nie smakowac-nutramigen...jak raz sie zapomnialam i zrobialm łyka - to niesmak mialam przez pół dnia...:zawstydzona/y::zawstydzona/y: \]biedne dzieci na nutramigenie....:baffled::baffled:
A jak dlugo podajesz mu juz ten nutramigen?

Ja jeszcze nie bylam. Jakos nie bardzo mi sie chcialo:-) A teraz mam stracha, bo ostatnio zaczelam lekko krwawic. Myslalam, ze to miesiaczka (akurat czas na nia) ale okazalo sie, ze nie. No i teraz chcac nie chcac trzeba isc.

no niestety ale musisz sie zebrac i smigac...mi tez sie nie chcialo....po porodzie i ciazy nie mialam ochoty juz na dawne wizyty u ginekologa...no ale mus to mus:tak::tak:

A jak dlugo podajesz mu juz ten nutramigen?
tydzien i 3 dni...poczatkowo mu smakowal i nie robil zadnej roznicy...poniewaz wczesniej maly byl na diecie bo mial biegunki wiec mleczka nie jadl...jak sie dopadl do nutramigenu to wcinal szybciorem...a teraz mu to nie idzie....i prezy sie i czasami popalakuje jak je...:baffled::baffled:...aha a kupki robi z 5-6 razy na dzien....nie wiem o co chodzi...wy tez tak macie?:eek::eek:

moze wlasnie zostalas zszyta za mocno...:baffled::baffled:
moja kolzezanka tak miala ale byla u gin na 2 tyg po...lekarz jej poluznil i poczula momentalna ulge...miejmy nadzieje ze nie zroslas za mocno....nie ma sie co martwic na zapas...lekarz nie pogryzie a Ty bedziesz spokojniejsza...:tak::tak:

reklama
tydzien i 3 dni...poczatkowo mu smakowal i nie robil zadnej roznicy...poniewaz wczesniej maly byl na diecie bo mial biegunki wiec mleczka nie jadl...jak sie dopadl do nutramigenu to wcinal szybciorem...a teraz mu to nie idzie....i prezy sie i czasami popalakuje jak je...:baffled::baffled:...aha a kupki robi z 5-6 razy na dzien....nie wiem o co chodzi...wy tez tak macie?:eek::eek:

No u mnie wlasnie tez tak teraz jest. Tylko u mnie gora dwie kupki na dzien, ale niestety dalej ze sluzem i rzadkie. Juz nie rozumiem tego-niby najlepsze mleko.

Do góry