pyciolek87
Mama Alexa:*
a jak dzisiaj z jedzonkiem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jesli dziecko przybiera prawidlowo nie masz sie czym naprawde martwic... dzieci takie maja zastoje w jedzeniu nieraz jedza jedna butle za druga a nieraz wogole...
nie powinnas wciskac na sile poprostu przeczekaj to... z moim Alexem tez mam takie zastoje dosc czesto jadl 200 ml mleczka dziennie i mu to wystarczalo a teraz to jada co 2 godziny.Musisz byc cierpliwa dziecko samo sobie reguluje kiedy jest glodne i kiedy potrzebuje mniej lub wiecej...
moim zdaniem sie zasicilo dziecko... bo jesli 2 tygodnie nic mu nie bylo to nie sadze zeby tak nagle cos sie zmienilo...
moim zdaniem nie trzeba zawsze sluchac lekarzy bo kazdy jeden jak jak tylko sa kupki zielone lub cos nie tak to ALERGIA i daja mleko dla alergikow mnie tez tak powiedzieli no i posluchalam zmienilam mleko maly sie prezyl plakal i cuda odprawial... nie chcial go jesc wogole wiec po 2 puszce sie wkorzylam i karmilam sama piersia a teraz wprowadzial to 1 mleko ktore pil od malenstwa i jest ok...
jesli chcesz cos wiecej poczyac znalazlam ci kilka linkow napewno warto sie z nimi zapoznac;
Specjalista radzi - Alergia pokarmowa - zmiany skórne
Specjalista radzi - Nietolerancja laktozy
Specjalista radzi - Kolka niemowlęca
Specjalista radzi - Wygląd stolca - domieszka śluzu, luźniejsza konsystencja
a jak dzisiaj z jedzonkiem?
Jak po jabluszku Filipek sie czuje? Robil kupke?kurcze umylam rano Filipkowi buziaka i posmarowalam buzie kremikiem oilatum i krostki zniknelytzn zostaly jeszcze tylko takie malutkie 2:-) wiec moze faktycznie od raczek i mleczka ze slinką
a teraz maluszek zjadl 5 lyzeczkek pierwszego jabluszka hippawcinal az sie jemu uszy trzesły
![]()
Jak po jabluszku Filipek sie czuje? Robil kupke?
samopoczucie Filipka po jabluszku super. Kupki wczoraj nie bylo czekamy
po soczku jabluszkowym oddal 2 pierwsze kupki ze sluzem a potem juz normalne. Ale ogolnie moje dziecko po mleczku robi zielone kupy wiec ja juz jestem z tym oswojona![]()
jak bedzie nadal ok to w srode podam soczek marchewkowy a potem marcheweczke tarta.
pozniej mysle o innym owocu moze bananku gdyz jest tez od 4 miesiaca a pil maluszek moj w syropie wapno banankowe i bardzo jemu smakowalo)
![]()
A teraz mam do Was pytanie z innej beczki. Bylyscie u ginekologa do kontroli po porodzie?