tygrysek82
Fanka BB :)
ja karmię;-)Dziewczyny, czy w taką pogodę jak ostatnio spokojnie mogę maluszka nakarmić na powietrzu?? Chciałabym wyjść wreszcie na dłuższy spacerek do parku...![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja karmię;-)Dziewczyny, czy w taką pogodę jak ostatnio spokojnie mogę maluszka nakarmić na powietrzu?? Chciałabym wyjść wreszcie na dłuższy spacerek do parku...![]()
Dziewczyny, czy w taką pogodę jak ostatnio spokojnie mogę maluszka nakarmić na powietrzu?? Chciałabym wyjść wreszcie na dłuższy spacerek do parku...![]()
trudno coś doradzić, może ona po prostu za bardzo przyzwyczaiła się do cycucha:-)dziewczyny mam problem... moja Nunka nie chce za zadne skarby swiata próbować nowości żywieniowych... za miesiac niestety juz na dobre wracam do pracy i chciałam jej rozszeżyć dietę o coś innego niż tylko cycek a tu klops... nie chce nic nowego... podawałam jej już wcześniej jabłuszko bo miała problemy z zaparciami ale i jabluszka też nie chce jesć... pluje wszystkim co tyklo próbuję jej podać... żadna kaszka, kleik, marcheweczka itp. nic nie chce...
dodam jeszcze że buteki też nie toleruje:-(
może macie jakieś sprawdzone sposoby, bo ja już wymiekam...
Jak nic jej nie jest, to ja bym dawała, moja je pół słoiczka, bo wiecej nie mogę jej wcisnaćmamuśki,
mam pytanko-ile gram wasze dzieciaczki zjadają deserków ze słoiczka, bo moja chętnie wciąga prawie cały słoiczek-120gr, nie licząc mojego podjadania, nie wiem czy to nie za dużo
. Na początku jadła tylko 3 łyżeczki, a teraz już tego jej za mało
![]()
ja stosowałam oilan i nam odpowiadał, dostałąm próbki oilatum od połoznej i powioem szczerze ze ten zapach jest dla mnie odrzucający, a oilan jest praktycznie bezzapachowy, a skłąd ten sami jeszcze jedno---czy któraś z was stosuje kosmetyki oillan?podobno są takie same jak oilatum, tylko są tańsze, ale czy tak samo dobre dla skory dzieciatka?
My tez już płatne szczepienia na razie mamy z głowy, mamy jeszcze szcepienie na wzw w czerwcu, a później to bedziemy chyba tylko chodzic jak bedzie sie cos działo, bo i tak wiecznie kolejkiA powiedzcie mi mamki czy teraz już (po tej 3 dawce szczepień) nie będzie takich wizyt kontrolnych (z ważeniem, mierzeniem i tp. ?) tylko wtedy gdy będzie się coś działo, czy jak ?? bo nie zapytałam![]()
No moja Julcia dokładnie tak samo, nic tylko cyc, więc Ci nie pomogę. Lekarka kazała czekać do skońcszenia 6 miesiąca, no ale ja nie pracuję więc mogę czekać...dziewczyny mam problem... moja Nunka nie chce za zadne skarby swiata próbować nowości żywieniowych... za miesiac niestety juz na dobre wracam do pracy i chciałam jej rozszeżyć dietę o coś innego niż tylko cycek a tu klops... nie chce nic nowego... podawałam jej już wcześniej jabłuszko bo miała problemy z zaparciami ale i jabluszka też nie chce jesć... pluje wszystkim co tyklo próbuję jej podać... żadna kaszka, kleik, marcheweczka itp. nic nie chce...
dodam jeszcze że buteki też nie toleruje:-(
może macie jakieś sprawdzone sposoby, bo ja już wymiekam...