zaliczyłyśmy już pierwsze kąpanko w Oillan, jak na moje to jest super, no i zdecydowanie tańszy, za 500ml zapłaciłam 30zl, jeszcze musze kupic masc parafinową z tej serii
Mamusia2008 a w jakim celu maśc parafinowa??
Ja z tej serii zamierzam kupic sobie kapiel parafinowa do stóp, podobno rewelacja...trzeba brać się za stopki bo czas japoneczek nadchodzi....
Bo ja daję raz dziennie kleik ryżowy i pół słoiczka marcheweczki czy owocków (na razie tylko marcheweczkę - i było super, a teraz marcheweczkę z jabłuszkiem 2in1). A resztę mleczko - ale kuźwa - znów pojawiły się kupki twarde.....
Ewelw u nas tez problem z kupkami(a jemy marcheweczkę, teraz juz morelki, brzoskwinie i kaszkę ryżową, kleik tez jadłysmy), ale pediatra zaleciła podawac cały czas małej rano przed karmieniem Lactulosum, taki syropek... i wprowadzic morelki słoiczkowe(ew. brzoskwinie i śliwki), póki nie ma świeżych...i na razie sytaucja normuje sie a tak w ogóle wysyłalam Wam link do poradnika hippa tam sa wymienione owoce i warzywa które rozluźniają stolec, normalizują go i zestalają(str. 33-35)
Wysylam jeszcze raz, poczytaj http://www.hipp.pl/fileadmin/poradnik.pdf