reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
moj zazwyczaj 2 h po przebudzeniu rano spi sobie max 30 min....potem w poludnie na balkonie albo na spacerku....ok3 h nie raz krocej nie raz dluzej....byle tylko na dworku....jesli pada to drzemka poludniowa trwa 30 min....czyli jesli obudzi sie o 15-16 to potem pozwalam mu jeszcze zasnac ok 18 na 30 min....a ze zmienilam mu godz spania,zasypia teraz o 22 wiec nie dotrwal by do tej godz bez malej drzemki :)

Jakie herbatki pija Wasze maluszki??? moje dziecie srednio chcialo pic te ziolowe ale od kiedy kupilam malinkowa z dzika roza to zapija sie nia ze hoho:-p

Dziewczyny jezeli mój mały dostał uczulenie od oliwki nivea to mogę mu kupic np. szampon lub płyn do kapieli z tej firmy czy tez może uczulac?

Mati pije herbatke uspokjającą z hippa i herbatkę z lipy, rumianku i jabłuszka z bobovity.

A spi w dzień góra 40 min. czasami się zdaza od jakiegos czasu ze 1,5 godz.

Dziewczyny jezeli mój mały dostał uczulenie od oliwki nivea to mogę mu kupic np. szampon lub płyn do kapieli z tej firmy czy tez może uczulac?

Mati pije herbatke uspokjającą z hippa i herbatkę z lipy, rumianku i jabłuszka z bobovity.

jeju nie mam pojeca ale wydaje mi sie ze kosmetyki z danej serii maja podobny sklad wiec jesli oliwka uczulila to jest jakies ryzyko ze inny produkt tez moze uczulic ale tego nie bedziesz na 100% pewna puki nie wyprubujesz:baffled::baffled:

tak kochana...mi sie wydaje ze na bank uczula....u mnie zadne oliwi zadne balsamy sie nie sprawdzaja...nawet oilatum juz odlozylam:-:)-(
uzywam tylko mydelka bebe i specjalnego balsamy do suchej i wrazliwej skorki eucerin-swietnie natluszcza i maly juz nie ma tyle tych suchych plam jak na poczatku....

Dziewczyn chciałabym mojej Małej podać najpierw sok marchwiowy, ale nigdzie narazie nie mogę spotkać samej marchewki:eek:-jakiej firmy Wy kupujecie?

HIPP

Jakie herbatki pija Wasze maluszki??? moje dziecie srednio chcialo pic te ziolowe ale od kiedy kupilam malinkowa z dzika roza to zapija sie nia ze hoho:-p

Ułatwiającą trawienie i rumiankową Hippa.

My wlasnie wróciłysmy ze szczepienia...mała strasznie płakala:( Miałyśmy Hexę i Rotarixa.
Zuzka wazy już 6520g i mierzy 67cm:) Mały wielkoludek:)

reklama
A jakiej firmy uzywacie kosmetyków? Chodzi mi o płyn i szampon do kąpieli. Bo chciałabym małemu kupic cos pieniącego się, a przede wszystkim szampon do włosków. Cały czas go kąpałam w oilatum, i się sprawdza, ale włoski tak nieciekawie w nim myć :baffled:.

Do góry