renia200
mama Victorki :)
Edee jeśli chodzi o takie ropniaczki na twarzy dziecka to podobno nic nie można z tym zrobić, podobno same te krostki znikają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się wydaje, że jeśli chcesz go podać np. po dwóch godzinkach, (od odciągnięcia) to chyba może zostać w tej buteleczce, a pózniej nałożyć tylko cmoka i nakarmić maluszka, ja tak robiłam, i myślę, że nie zaszkodziłam maluszkowi ;-)
Moja Oli ma na nosku takie białe kaszaczki od urodzenia i to sa zmiany hormonalne które z czasem znikną i tego nie wolno ruszać...ale nie są ropne...moj mały tez ma takie syfki, wygladają paskudnie, a do tego teraz doszła zielona luźna kupa i boje się, ze to moze byc alergia
Pediatra zapisała masc, ale nie działa, a o kupkach jeszcze nie wie. Ogolnie straszna panikara ze mnie i z byle czym (dla mnie to nie jest byle co) lece do lekarza.Az mi głupio, ale z ta kupą tez bede musiała pojsc.
tak wygladaja te syfki.
Jak dla mnie to wygląda to na zmiany alergiczne....może wybierz się do lekarza bo wiem że takie reakcje występuja przy skazie białkowej......a jak Alanek się zachowuje???
No zapytaj położnej....bo może trzeba zmienić maść skoro nie działa....a dopajasz małego jakimiś herbatkami....?Yoka, ja już z małym byłam 3 razy u lekarza, a gość dziś skonczył dopiero 3tygodnie. Ponoc warto podac na takie kupki probiotyk, ale nie chce nic robic na własna rekę. W poniedziałek bedzie polozna, moze cos doradzi. A co do tych białych kaszaczków, to moj mały tez ma na nosku.
Jak dla mnie to wygląda to na zmiany alergiczne....może wybierz się do lekarza bo wiem że takie reakcje występuja przy skazie białkowej......a jak Alanek się zachowuje???