reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Agawar, Twój Bartuś je te wszystkie potrawy łyżeczką?
Moja przy karmieniu łyżeczką strasznie cuduje i pluje, więc troszke jej rozcieńczami daję z butli.
Agaciu, nie płacz, wszsytko będzie dobrze, wiem że to bardzo przykre jak kłują takiego maluszka, ale moze szybciej odpędzicie choróbsko
Moja przy karmieniu łyżeczką strasznie cuduje i pluje, więc troszke jej rozcieńczami daję z butli.
Agaciu, nie płacz, wszsytko będzie dobrze, wiem że to bardzo przykre jak kłują takiego maluszka, ale moze szybciej odpędzicie choróbsko
Ostatnia edycja:
Agacia normalnie az sie serce kroi, ale pamiętaj ze choroba na pewno wkrótce pzrejdzie szczególnie jesli dostał mocny lek, wiec głowa do góry i tzrymaj sie
Pati czasami ma takiego małego śpioszka w oczku ale nie zawsze i jesli juz to tylko po nocy. Przemywam woda pzregotowaną i sie na razie nie martwie. Moj Tomek czesto walczył z zapaleniem spojówek bo uczulenie na pyłki traw tak sie mu objawia a jak swedzi to zaciera brudnymi rekami i wtedy sie robi zakazenie bakteryjne, miał to praktycznie odkąd skonczył 5 mies, ale zawsze krople i maści szybko pomagały wiec jakos pzretrwalismy do teraz bez wiekszych komplikacji
Pati czasami ma takiego małego śpioszka w oczku ale nie zawsze i jesli juz to tylko po nocy. Przemywam woda pzregotowaną i sie na razie nie martwie. Moj Tomek czesto walczył z zapaleniem spojówek bo uczulenie na pyłki traw tak sie mu objawia a jak swedzi to zaciera brudnymi rekami i wtedy sie robi zakazenie bakteryjne, miał to praktycznie odkąd skonczył 5 mies, ale zawsze krople i maści szybko pomagały wiec jakos pzretrwalismy do teraz bez wiekszych komplikacji
Baaaaardzo dzięki za odpowiedź... Super pomysł - bo ja właśnie nie wiedziałam jak z tym jabłuszkiem - bałam się że jak dam to ona ominie wtedy posiłek mleczny - a w nim są "wszystkie" składniki odżywcze - a tak to będzie miała 2w1:-)ewelw ja daje kaszkę ryżowa nie smakowa i do tego dodaje pół słoika owocków. Mieszam i już...., a co do obiadków to:ziemniaki ze szpinakiem, ziemniaki z dynią, ziemniaki z marchewką, marchewka, marchewkowa z ryżem...:-)
Ja kupiłam takie "cacko" do karmienia łyżeczką.... Jeszcze nie wypróbowałam, nie mogę się doczekać!!! ale jestem bardzo zadowolona z zakupuAgawar, Twój Bartuś je te wszystkie potrawy łyżeczką?
Canpol LOVI Butelka silikonowa 230 wielofunkcyjna (571865131) - Aukcje internetowe Allegro
no moja też miała katarek - właśnie się skończył - to może to od tego??Ewelw, mojej małej ropiało troszkę oczko, ale to było od katarku, zakrapiałam jej sola fizjologiczną i przeszło.
My juz po szczepieniu, nawet szybko dzisiaj poszło, Mała waży już 5800 g:-), poza tym wszytsko jest ok. Tak sie bidulka wymeczyła, ze teraz śpi w wózeczku na tarasie
bliźniaki - ty wpuszczałaś krople tej soli fizjologicznej do oczka?? Bo ja myślałam, że nią można tylko oczka przemywać... A można zakrapiać też???
Agacia82
Mami :)
Dziewczyny mój mały teraz przy kazdym jedzonku robi wodnista kupę, nie duzo ale zawsze. Są w niej grudki, i jest zółta ale taka wodnista. Nie wiem czy mam sie martwić, czy to moze od antybiotyku który mu dawałam wczoraj i dzisiaj. Jak myslicie?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Agacia uważaj, żeby maluch się nie odwodnił.
mia_
Fanka BB :)
witajcie wieczorkiem:-)
mogę powiedzieć że to mój mały-wielki sukces:-)
a my dziś byliśmy na szczepieniu, ciężko było... dobrze że to na razie ostatnie kłucie... następne szczepienie około pierwszego roku życia
Nunka wazy 6.250 i wszystko jest ok pytałam się pediatry o rozszerzenie diety dla Małej bo za półtora miesiąca wracam już na dobre do pracy i powiedziała ze mogę już wprowadzać kaszkę (poleciła mi Sinlac, ponoć mozna bez problemu łaczyc z mlekiem matki) i warzywka oraz jarzynowe zupki
tak po prostu kładę ja do łóżeczka i głaszcze po rączce i po buźce, pierwsze trzy dni były ciężkie bo Nunka protestowała i to czasem bardzo mocno zanosząc się płaczem wtedy brałam ja na raczki, tuliłam żeby się uspokoiła i z powrotem do łóżeczka, udało mi się i teraz już od tygodnia zasypia bez noszeniaSawna napisz koniecznie jak uczyliście małą zasypiania?
mogę powiedzieć że to mój mały-wielki sukces:-)
Agacia bądź dzielna, życzę szybkiego powrotu do zdrówkaWitajcie
Mały ma zapalenie oskrzeli. Dostaje dwa razy dziennie zastrzyki :-(. Nie mam siły, płacze razem z nim :-(.
a my dziś byliśmy na szczepieniu, ciężko było... dobrze że to na razie ostatnie kłucie... następne szczepienie około pierwszego roku życia
Nunka wazy 6.250 i wszystko jest ok pytałam się pediatry o rozszerzenie diety dla Małej bo za półtora miesiąca wracam już na dobre do pracy i powiedziała ze mogę już wprowadzać kaszkę (poleciła mi Sinlac, ponoć mozna bez problemu łaczyc z mlekiem matki) i warzywka oraz jarzynowe zupki
reklama
Bliźniaki, tak Bartek je lyzeczką, troche mu to nie wychodzi, ale daje chłopak rade:-)
Agawar, Bartek zdolny facet