reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Agacia Fabianek czasem się tak śmieje bez powodu:-p A tak to wtedy kiedy się z nim bawimy,robimy do niego miny,łaskoczemy go:tak: I jak stoimy przed lustrem i patrzy na siebie:tak:

reklama
No a ja na taki śmiech czekam z utęsknieniem :-) Już się uśmiecha i tak jakby śmieje ale bezgłośnie. Za to nauczyła się robić jak samochodzik, a pluje przy tym jak nie wiem co:-D:-D:-D

A ja zrobiłam okropna rzecz obcinałam malutkiej paznokietki bo juz takie długie miała, ze w nocy sobie szrame na policzku machneła i chyba cos nie tak z moim wzrokiem bo jej troche opuszke przyciełam, lekklo ale i tak było troche krewki a malutka ryk w niebogłosy, wziełam ja na spacer, zeby sie wyciszyła troszke bo taka była rozrzalona a ja mam mega wyrzuty sumienia i chyba juz nigdy nie bede jej paznokci obcinac bo sie boje ze niedowidze:no::no::crazy::crazy::crazy:
Odkaziłam woda utleniona ale sie boje zeby wrastac albo ropiec nie zaczeło, ktoras z Was chyba tez miała taki problem? Chyba jak jeszcze raz po kapieli odkaze to wtstarczy ?
Alez zła jestem na siebie wrrrrrrr:crazy::crazy::crazy:

Fasolka no nasz rozbójnik też nauczył się pluć i strasznie mu się to podoba:sorry2: Tylko,że on to robi tak,jakby naprawdę chciał kogoś opluć,bo robi to na odległość i bardzo go to bawi:-D

Mopku Ty się tak nie zadręczaj...No niestety się zdarzyło...Następnym razem lupa w rękę i pójdzie lepiej:-p Żartuję:-p A tak w ogóle to jak często obcinacie dzieciaczkom pazurki?Ja Fabiankowi obcinam co kilka dni,bo rosną mu jak szalone.I to od początku tak było.Muszę ich ciągle pilnować żeby się nie podrapał.

reklama
Mopku Ty się tak nie zadręczaj...No niestety się zdarzyło...Następnym razem lupa w rękę i pójdzie lepiej:-p Żartuję:-p A tak w ogóle to jak często obcinacie dzieciaczkom pazurki?Ja Fabiankowi obcinam co kilka dni,bo rosną mu jak szalone.I to od początku tak było.Muszę ich ciągle pilnować żeby się nie podrapał.
ja mam to samo, obcinam co drugi dzień, bo mojej Karolince bardzo szybko rosną

Do góry