tygrysek82
Fanka BB :)
Madziu a ile twoje szczescie wazy i mierzy????To nasza julcia jest jakaś mała
My uzywamy 2, kupiłam trójki ale sa dużo za duże![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziu a ile twoje szczescie wazy i mierzy????To nasza julcia jest jakaś mała
Troszke jest moze nie w dlugosci ale bardziej w szerokosc mi sie wydaje;-) chociaz bardziej plecki zakrywaja tez ;-) my na 3 jestesmyna opakowaniu jest napisane od 4 do 9 kg
My juz tez jestesmy dawno na 3 a mały ma dopiero 5 kg.To nasza julcia jest jakaś mała
Madziu a ile twoje szczescie wazy i mierzy????
Nasza Juleczka waży 5440g i ma 62cm...
Kupiłam Huggiesy 3 i na nózkach są za luźne...w przypadku kupy wszystko byłoby na śpioszkacha sięgają Julci prawie po pachy
Może Pampersy sa mniejsze:-(
pare dni temu tez zadawalam to samo pytanie....myslalam ze to zwykle wysuszenie ale okazalo sie ze to taka dziecieca grzybicaDziewczynki, ja mam pytanie z innej beczki, moja niunia ma strasznie sucha skore:-(, smarujemy oliwka, kremikiem i nic. Najbardziej ma sucha skórkę, na nóżkach(kolana) brzuszku i pleckach, na nóżkach jak dotykam to taka szorstka jak papier, a na pleckach to jej aż schodzi skorka.Nie wiem co mam robić
Kupiłam dziś Oilatum Soft, zobaczymy czy coś się zmieni. Czy moze ktoras z was miala taki problem, prosze o odpowiedz
![]()
no właśnie tez się zastanawiam czy to nie łuszczyca, ale w rodzinie nikt nie miał, mieszkanie nie jest wilgotne, w każdym bądź razie dzięki za odpowiedz, poobserwuje i jak nie przejdzie to w poniedziałek pójdę do dermatologapare dni temu tez zadawalam to samo pytanie....myslalam ze to zwykle wysuszenie ale okazalo sie ze to taka dziecieca grzybicawyszla przez wilgotne powietrze w mieszkaniu...mieszkam w Dublinie o suche mieszkanie ciezko
w kazdym badz razie smaruje 2 razy dziennie mascia na sterydach(oczywiscie przepisana przez lekarza) przez 7 dni....u nas wystepuje na raczkach i nozkach....ale schodzi
ale tak czy siak mieszkanie zmieniamy....2 sprawa moze to byc luszczyca....jesli ktos w rodzinie mial....jesli nic nie pomaga udaj sie do lekarza....pozdrawiam;-)