Madziu ja tez ja tez chce moj adres chyba masz jesli nie to wysle na priva
Mam mam...
Wyślę wam wieczorkiem jak wróci mój małżonek...bo to aż 40 wierszykow wiec skrzynki prosze opróżnić....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziu ja tez ja tez chce moj adres chyba masz jesli nie to wysle na priva
Madziu my dajemy małemu Bebiko i na początku starczały 2 miareczki na 120 ml,bo mleczko gęstniało tylko trochę i było takie akurat.Teraz dajemy już 3.Żeby kleik troszkę zgęstniał trzeba dać dosyć ciepłą wodę i po wymieszaniu poczekać około minutki.A dajesz Julce herbatki???I czy po nich nie ulewa?Bo Fabian po herbatce zawsze ulewa...Jakoś mu to za rzadkie...
Madziu ja wsypuje normalnie mleczko i kleik razem i mieszam.
Tak dajemy...ale herbatki zagęszczamy Nutritonem, od kilku dni próbuje dawac samą herbatkę...
Ale najpierw robisz mleczko i dodajesz kleik do gotowego??sorki ze tak Ciebie męczę ale jakos moje pediatra zapomniala mi powiedziec jak mam to robić
Ciebie męcze o kleik....
Marzycielke i YOKE o przeciery i kaszki...
Dziewczynki wybaczcie