xpatrysiax
mamusia Olusia :)
Dziewczynki w nowym "Mamo to ja" jest mnóstwo porad dotyczących jedzonka. Polecam!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mojej nie zmuszam do herbatek, gdyby duzo jadła, to bym ją oszukiwała herbatka, ale ona je chyba w sam raz to ni bede ją poić "kolorową wodą". Dawałabym herbatki gdyby miała problemy z kupką, ale takich problmów też nie ma wieć na razie Mała żyje tylko mlekiem.Witam kochane koleżanki!!
Mam pytanko - dajecie już kaszki i przeciery - jakie??
Rozpuszczacie kaszkę w mleczku czy takie już na wodę (też są) dajecie??
Moja na razie na samym bebiku. Ale nie wiem co dawać!!! Pomóżcie - bo ja niedoświadczona....
I co jaki czas dajecie piciu?? ja próbuję dawać godzinkę po mleczku - ale jeden wielki płacz jest - bo nie chce... To nieraz jak chcę dać to odczekam dłużej tak po 3 godz. jak już mleczko powinna to ja wtedy herbatkę a potem po 20 min woła na mleczko.... Dajcie znać co i jak z tym "piciu".
Miłego dzionka!!!!!!!!
Dostałam książkę "Zdrowy Start" biore się za czytanie...jak już czegos dowiem się podzielę się z Wami wiedzą
Madzieńko - my tak ładnie prosimy też o te wierszyki.... Da się zrobić?? Będziemy zobowiązane....
Dziewczyny wlasnie dostalam na meila fajna kiazeczke z przepisami na potrawy przecierkowe dla maluszkow podzielona na miesiace jesli ktos zainteresowany to w wolnej chwili przesle
Tak dajemy...ale herbatki zagęszczamy Nutritonem, od kilku dni próbuje dawac samą herbatkę...
Ale najpierw robisz mleczko i dodajesz kleik do gotowego??sorki ze tak Ciebie męczę ale jakos moje pediatra zapomniala mi powiedziec jak mam to robić
Ciebie męcze o kleik....
Marzycielke i YOKE o przeciery i kaszki...
Dziewczynki wybaczcie