blizniaki2000
Fanka BB :)
Znalazlam wczoraj stronke komitetu na rzecz upowszechniania karmienia piersia i tam pisao ze mozna nawet zbierac mleczko z calego dnia, wazne tylko zeby było z roznych faz karmienia. Gratuluje cycusianiaJa też bym tak nie łączyła.
A co do mieszania to zastanawiam się czy mogę wymieszać swoje mleko odciągnięte np. o 8 rano z tym które odciągnę dwie godziny później?
Nie poddaje sie, w nocy jadla tylko z cyca, ale to bylo na spiaco, jak nie spi to za chiny nie moge jej cyca wsadzic do buzi, chyba sie na niego obrazila. bede probowac karmic na śpiocha a jak nie to odciagnietym.Witajcie :-)
Nie poddawaj się kochana... A z tego co wiem można mieszać mleczko modyfikowane ze swoim własnym. Tak przynajmniej moje znajome robią i maluchom nic nie jest :-)
My Zosię kąpiemy codziennie... To cały rytuał i wiesz... może to głupie, ale Hubert ma 3,5 roku a i tak jest codziennie kąpany.. Rzadko odpuszczamy jego kąpiel ...
My tez kapiemy codziennie, przewaznie ja kapie, ale jak jest maz to on przejmuje obowiazek i fajnie bo umie ja kapac tez na brzuszku, a to jej sie podoba, ja raz sprobowałam i mała walnela twarza w wode.
a chłopaki maja juz prawie 9 lat i tez codziennie sie pluskaja