reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Moja mała ma zmiany skazowe na brwiach. Brwi ma zaczerwienione z łuszczącą się skórą, pediatra powiedziała, że to skazowe, ale tak małe zmiany, że mam nie przechodzić na żadną dietę (dodam, że dziennie wypijam ok szklanki mleka, ser żółty jogurty twrożki serki topione itd.). A teraz też jej wysoczyła wysypka na buźce po bokach troche na szyjce i też nie wiem od czego i czy iść do lekarza ( takie małe krosteczki) :-:)-:)-:)-:)-(

Kochane dziewczyny dziekuje baaaarrrrrrrrrrrrrdzoooooooooooo WAm wszystkim za zyczenia urodzinowe:tak::tak::tak: jestescie kochane!!!!!!!!!:tak::tak:

A teraz zapraszam na torcika i winko:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Sawka, moja robi raz na 5-6 dni i ja jej nic nie daję, robi kiedy chce bez zadnych wspomagaczy

jesli sie nie meczy (nie probuje dusic kupki przy czym placze itd.) to nie dawaj zadnych czopkow.moze nie robic nawet tydzien kupy, na cycku to jest ok.
Moj maly codziennie meczy sie z kupa strasznie ale ja daje mu raz dziennie troszke herbatki ulatwiajacej trawienie i to mu pomaga... jak juz naprawde meczy sie i placze i herbatka nie pomoze to daje pol czopka ale to raptem 2 razy dalam
dzieki dziewczyny:tak: wiem że to normalne na cycku że kupki mogą być co pare dni ale jakoś się martwie że Niunka juz trzy dni i nic... na razie nie bede nic jej dawac, a co do herbatki to moja Mała zrobiła sie ostatnio "anty butelka" i tylko cycek zostaje

Moniaco za lekarz ci kazał odstawic piers. Przy skazie idealni byloby karkic dziecko tylko piersia trzeba tylko przejsc na diete.

Moze rzeczywiscie nie bede jeszcze panikowac w koncu jest ich duzo mniej niz bylo. Kkurza mnie tylko ze schodzą jedne a wychodzą drugie:crazy: A co do rumianku to uzywam szampony nivea baby rumiankowego i daje malej herbatke rumiankową. Moze to jest przyczyną:confused: Jutro kupuje Oilatum:tak:

Monia a ta papka to na recepte, bo jesli tak to nie mam szans jej zdobyc:-(

Anoli a gdzie będziesz kupować Oilatum bo ja tu w UK nie spotkałam:no:No ale ostatnio wpadam do sklepów "jak po ogień" więc może przeoczyłam:-)

Anoli a gdzie będziesz kupować Oilatum bo ja tu w UK nie spotkałam:no:No ale ostatnio wpadam do sklepów "jak po ogień" więc może przeoczyłam:-)

Ostatnio spotkałam Oilatum w Tesco bylam zdziwiona bo kiedys szukalam i nie bylo. Nawet bepanthen jest:tak: Jakby u ciebie nie bylo to kup przez e bay. Własnie sprawdziłam jest i zamówiłam jeszcze szampon:-) Tez latam po sklepach jak ogień i czasami z tego pospiechu kupuje cos co mi wogole nie jest potrzebne:baffled:

reklama
Do góry