reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
dziewczyny czy oliwkujecie główki swoim maluszkom???

Ja swoją Małą kąpie w Oilatum iwcześniej też myłam jej główkę wodą z kąpieli, ale od dwóch dni Córa skończyła miesiąc i myjemy już głowkę w szamponie Oilatum od 1 msc.

A Tygrysku co ile karmisz Filipka???Bo naprawdę z niego obżarciuszek np.mojej znajomej synek za kilka dni kończy 4 msc.i zjada 150ml.-ale wiadomo co inny Dzidz to inaczej:tak:

Ja swoją Małą kąpie w Oilatum iwcześniej też myłam jej główkę wodą z kąpieli, ale od dwóch dni Córa skończyła miesiąc i myjemy już głowkę w szamponie Oilatum od 1 msc.

A Tygrysku co ile karmisz Filipka???Bo naprawdę z niego obżarciuszek np.mojej znajomej synek za kilka dni kończy 4 msc.i zjada 150ml.-ale wiadomo co inny Dzidz to inaczej:tak:

misio zjada 6 posilkow dziennie i 4 razy je 150 ml a 2 razy 120:zawstydzona/y::zawstydzona/y: zawsze robie 120 ale on sie buntuje i wola jeszcze i musze dorabiac 30ml:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a najsmieszniejsze ze nie widac po jego figurze zeby byl takim obzarciuszkiem ale pozory widac myla:baffled::baffled:

misio zjada 6 posilkow dziennie i 4 razy je 150 ml a 2 razy 120:zawstydzona/y::zawstydzona/y: zawsze robie 120 ale on sie buntuje i wola jeszcze i musze dorabiac 30ml:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a najsmieszniejsze ze nie widac po jego figurze zeby byl takim obzarciuszkiem ale pozory widac myla:baffled::baffled:

A w nocy budzi się na karmienie jeszcze?Moja Mała we wtorek kończy 5 tygodni i narazie zjada 120 ml, ale widzę, ze chyba też już jej nie wystarcza-bo taka marudna po jedzeniu i mlaska jęzorkiem-a je tak 6-8 razy na dobę plus czasem przed butlę daję jej jeszcze cyca-ale tam już wiele nie poleci:rofl2:A ile Filipek waży???

A w nocy budzi się na karmienie jeszcze?Moja Mała we wtorek kończy 5 tygodni i narazie zjada 120 ml, ale widzę, ze chyba też już jej nie wystarcza-bo taka marudna po jedzeniu i mlaska jęzorkiem-a je tak 6-8 razy na dobę plus czasem przed butlę daję jej jeszcze cyca-ale tam już wiele nie poleci:rofl2:A ile Filipek waży???
w nocy je jeden posilek:tak: a ile wazy to jeszcze nie wiemy:zawstydzona/y::-:)-( dopiero jak pojdziemy na szczepienie to bedziemy wazyc tego naszego urwisa:tak::tak::tak:
a to widze ze Twoja niunia tez ma apetycik spory:-D:-D

w nocy je jeden posilek:tak: a ile wazy to jeszcze nie wiemy:zawstydzona/y::-:)-( dopiero jak pojdziemy na szczepienie to bedziemy wazyc tego naszego urwisa:tak::tak::tak:
a to widze ze Twoja niunia tez ma apetycik spory:-D:-D

Spory,spory-ale czasem martwie się czy nie za spory;-)No i też dowiem się ile waży jak pojedziemy na szczepienie:-DAle tak z moich rąk-bo ciągle chce na rączkach:baffled:to przytyła od urodzenia;-)

Proszę bardzo;-)Szampon Mustella...
Jest w piance....

Załączniki

• mustella.jpg
    mustella.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Co do jedzonka to nasza Julcia ma juz ponad 1,5miesiąca i na raz zjada 90ml:zawstydzona/y:a je co 3godz, czasami 4-5godz ale to nocą...rzadko zdarza się żeby domagała się wiecej...czasami dajemy jej 120ml:tak:

Na wadze przybiera super tak twierdzi położna:tak:

Do góry