reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Ja teraz już nie podaję ale cały zimowy okres dziewczyny łykały "Rutinacea junior", "Ali-Baby"- to jest czosnek w tabletkach i sokały witaminki "Zizz"
A co do bajek to Natki przez długi czas nie interesowały w ogóle a teraz codziennie ogląda jedną bajkę z Barbie plus wieczorynkę
A co do bajek to Natki przez długi czas nie interesowały w ogóle a teraz codziennie ogląda jedną bajkę z Barbie plus wieczorynkę
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
W sezonie letnim owoce+ warzywa i dużo powietrza. W ziemie i w sezonie przejściowym zamiennie tran, wit C, Bioaron C.
Bajki Iggy ogląda, ale różnie, zależnie od pogody i sytuacji ogólnej. Dokładam wszelkich starań, żeby nie dlużej niż 1 h dziennie, ale bywa, że ogląda dłużej, krócej lub wcale :-)
Bajki Iggy ogląda, ale różnie, zależnie od pogody i sytuacji ogólnej. Dokładam wszelkich starań, żeby nie dlużej niż 1 h dziennie, ale bywa, że ogląda dłużej, krócej lub wcale :-)
Maja nie dostaje żadnych witamin, tyle jest teraz owoców i soków że na lato wystarczy. A bajki oglada prawie codziennie na dobranoc, w weekendy jest troche gorzej bo już dłużej siedzi przed telewizorem, ale na szczęście jak jest ładna pogoda to woli biegać po podwórku.
Agatkas
Mamusia Zuzolka
dziewczyny podajecie dzieciaczkom witaminy czy tylko soczki i owoce?
a i jak jest z bajkami u Was jak często oglądaja Wasze maluszki?
Rutinacea junior jak widzę że się coś może dziać, albo jak ja czuję że mnie coś bierze.
Bajki ogląda - czasem więcej, czasem mniej. Jak jest brzydka pogoda to na pewno wychodzi tego w sumie więcej niż 1h.
A ja się muszę pochwalić że już tylko na noc mamy pieluszkę, bo Zuza dwa tygodnie temu sama z siebie zaczęła ładnie wołać i sama biegać robić siusiu.
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Agatkas gratulacje. Widzę że Zuzia tak samo jak moja postanowiła się sama odpieluchować. U nas też pielucha już tylko na noc i to też tak bardziej asekuracyjnie bo zwykle wstaje z suchą a zdarza się że potrafi w nocy wstać na nocnik
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Brawa dla Zuzi :-)