reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Oj Zuzia dosyć sporo ogląda bajeczek...teraz jej ograniczam to się domaga....dzisiaj ma dzień dziecka i może sobie oglądać bo jesteśmy obie na maksa chore więc leżymy na kanapie i się lenimy:)

reklama
Iggy się strasznie bajek domaga, carsy i stacyjkowo mógłby oglądać cały czas. Ale pozwalam mu tak maks godzinę dziennie. Co młody przyjmuje oczywiście z wielkimi protestami ;/

Ja nie mam tych wszystkich programów, które ogladają Wasze maluszki, bo mam tylko telewizje ze zwykłej anteny, a tam jest tylko 6 programów, więc Maja oglada tylko to, co puszczę jej na komputerze, albo jak się trafi jakaś bajka w tv, max godzinę dziennie. Za to jak jedzie do babci to sie domaga bajek na mini mini.

Dziewczynki o której Wasze dzieci jedzą obiadek i o której śpią w dzień?
Muszę Zuzi pozmieniać posiłki troszkę bo pani doktor powiedziała ze Zuza niestety na swój wiek za dużo waży i mamy odstawić....mleko modyfikowane!

reklama
Do góry