reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
a my nadal boimy sie gola dupka siadac na nocnik, w ubraniu siadamy na nocnik, i nawet sama przynosi nocnik, mowi SI, a bez ubrania ryk na cala chate, mysle zeby zmienic nocnik, bo moze jje nocnik nie pasuje albo moze gryzie ja w pupke
Bartka jak się pilnuje i wysadza co ok 20min to potrafi bez pieluchy cały dzień chodzić, ale sam nie zawoła. Z tym że nauczył się że jak wchodzi do łazienki to stawia sobie nocniczek i robi siusiu. Jakby wołał to byłoby super, ale muszę jeszcze poczekać. Jeśli się zagapię, zrobi tam gdzie akurat jest
Kupka w nocniczku natomiast to rzadkość,zrobił 2 razy i to chyba przez przypadek.
Kupka w nocniczku natomiast to rzadkość,zrobił 2 razy i to chyba przez przypadek.
U nas było super, a teraz po wakacjach, na które zapomniałam zabrać nocnika maja się go znów boi i nie woła. Przez tydzień próbowałam ją znów uczyć i nic z tego nie wychodzi, jakby całe wcześniejsze nauki w ogóle nie istniały :-(.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
u nas pieluszka na noc obowiązkowa, a w dzień tylko jak wychodzimy.
Dla Igorka jest jeszcze za wcześnie na spanie bez pieluszki.
Dla Igorka jest jeszcze za wcześnie na spanie bez pieluszki.
dzięki dziewczyny. W sumie u wszystkich podobnie więc narazie daruję mu spanie bez pieluchy, niech jeszcze sobie spi spokojnie
mamusia, a może nocniczek jest zimny i dlatego nie chce na nim siadać. Jak ci zależy to może wysadzaj ją nad toaletą trzymając na rękach - no - tak jak na dworze się z dziećmi robi Albo po prostu poczekaj na jej czas.a my nadal boimy sie gola dupka siadac na nocnik, w ubraniu siadamy na nocnik, i nawet sama przynosi nocnik, mowi SI, a bez ubrania ryk na cala chate, mysle zeby zmienic nocnik, bo moze jje nocnik nie pasuje albo moze gryzie ja w pupke
mamusia2008
mamusia Karolinki
wiesz ja juz wszystko robilam i nie tylko ja, a i moja mama, jak bylismy na ua i zdecydowalysmy z mama ze jej trze nocnik zmienicdzięki dziewczyny. W sumie u wszystkich podobnie więc narazie daruję mu spanie bez pieluchy, niech jeszcze sobie spi spokojnie
mamusia, a może nocniczek jest zimny i dlatego nie chce na nim siadać. Jak ci zależy to może wysadzaj ją nad toaletą trzymając na rękach - no - tak jak na dworze się z dziećmi robi Albo po prostu poczekaj na jej czas.
reklama
vive
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.
Ja mam takie pytanie z innej beczki.
Ma któraś z Was materac gryczany???Albo może wie coś o nim???
Aniu, mój Olek ma materac kokosowo-gryczany. Ale nie pamiętam, która strona jest twardsza i przeznaczona dla noworodków, a która bardziej miękka-dla starszych dzieci