reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Edee paneten to jest zwykły krem takze powinnaś go dostać w sklepie kosmetycznym:tak:

Anoli
współczuję...Trzymajcie się dzielnie.Chyba jakiś pech teraz wszędzie,bo u nas w koło też tyle ludzi umiera....I to wcale nie starych...
Co do kremiku to mam nadzieję,że pomoże.Gdyby panetenu nie było w aptece to poszukajcie w sklepach kosmetycznych.Ja dostałam w rossmanie.Mam nadzieję,że Wam pomoze:tak: Jak byłam mała to miałam 2 duże krwiaki na boczkach,które mieli mi usuwać laserowo,a mam smarowała mi tym kremem i zeszły.Fabianek ma naczyniowca na czułku to może akurat też się uda i zniknie.A poza tym jak wuzeczek się sprawuje???

Witajcie mamuśki

Moja Oli tak się dzisiaj obesrała,że aż po pachy....haha ale i tak się cieszę bo sama zrobiła...co prawda po 5 dniach ale najważniejsze że dała radę :tak:

U nas usg bioderek jest standardowo i idę na nie z małą 28 stycznia....a jutro szczepienie :-:)-:)-( mam cykora jak diabli....:-(

Moja Oli często przesypia już całą nockę...wczoraj np. spała od 23 do 7.30 rano....;-)
Potrafi juz się sama soba zająć....interesuje się karulelą...w leżaczku czasem nawet pół godzinki posiedzi wpatrując się w zapalające się lampki na pulpicie...nauczyła się nawet krzyczeć jak mnie za długo nie ma w pokoju...(lepsze to niż płacz:))

A usypiam ją na rękach...i muszę Wam powiedzieć że mała ma już jakieś 6 kilo i jest mi coraz ciężej co nie zmienia faktu że bardzo lubię ją tak lulać....Odkąd mała jest na świecie to tylko raz zdarzyło jej się zasnąć sama na brzuszku nad ranem...i to w nogach kanapy...nie chciałam jej budzić więc położyłam się koło niej i oka nie zmrużyłam bo bałam się że mi się udusi....;-)

anoli wyrazy współczucia :-(

Yoka, no to pięknie śpi Twoja Kruszynka. Jak Ty to robisz, że tak ładnie sypia? Ja też tak chcę! ;-)
właściwie sama nie wiem....cały czas karmie piersią tylko na noc po kąpieli daje jej butlę....i przeważnie śpi jak aniołek....czasem zdarza się że obudzi się np. o 3 ale jeśli nawet to tylko na cyca i dalej kimonko....mam nadzieję ze nie zapeszę i nadal tak bedzie...:-)

Anoli, wyrazy współczucia.

Yoka, gratuluję przespanych nocek, fajnie masz.

Ania, a jak wygląda ten naczyniowiec, bo moja mała tez ma na szyjce i wyczytałam w jakiejs gazecie ze to nie zejdzie, troche mnie to dobiło. penaten mam to w sumie moge smarowac.
u mojej malej wyglada to tak:

Załączniki

• SDC10386.jpg
    SDC10386.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Anoli wyrazy współczucia
Yoka gratuluje takich nocek

a moja Lenka dziś cały dzień śpi, budzi się tylko na cycka... coś czuję że nocka bedzie dziś nieprzespana...

Do góry