reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Ja jak byłam malutka też byłam okrąglutka, a już w przedszkolu zrobiłam się szczuplutka i tak trwało to 24 lata, aż zaszłam w ciążę i krągłości wróciły :sorry::-p
Wiadomo, że każde dziecko jest inne, jedno z natury może jeść sporo a będzie szczupłe, drugie może nawet być niejadkiem a mieć więcej ciałka.
Za to wszystkie nasze dzieciaczki są przesłodkie i kochaniutkie, bez względu na masę ciała :tak:

dziewczyny a jaki obwód glówki mają Wasze pociechy(mój stały problem haha)? czy już nie mierzycie? e
Jeśli chodzi w wzrost to dawno nie mierzyłam Bianki ,ale ma ok 80cm, a i śpi sama w łożeczku ;-)a u ortopedy byłyśmy przy pierwszych kroczkach,ale planuję iść na kontrolę-a co mi tam i tak siedzę w domu:tak:

Mati ma obwód główki 47 cm

reklama
Do góry