Agatkas
Mamusia Zuzolka
Edeee wystarczy troszkę....ale z doświadczenia wiem że dokładniejsze wyniki są przy złapaniu moczu do pojemniczka.... a co podejrzewasz? Infekcję? My też niestety to już przeszłyśmy:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Edeee wystarczy troszkę....ale z doświadczenia wiem że dokładniejsze wyniki są przy złapaniu moczu do pojemniczka.... a co podejrzewasz? Infekcję? My też niestety to już przeszłyśmy:-(
ja nie pomoge gdyż nigdy moczu zbierac nie musialamMamy chłopców proszę napiszcie jak zbierałyście mocz do woreczka ??? ile go musi być ??
nie wiem, co jest, byłam dzis oddac krew, i teraz mam siuski łapać, tyle, że teraz Alan mało pije, a wiecej wieczorem, a jam mam złapać do pojemniczka ???
ollcia - jak przygotowujesz kaszkę mleczną mannę? Mleko + kaszka?? Jakie proporcje?? Jakie mleko?? modyf, czy krowie??
Przypuszczam ze jest to mleczna kaszka manna z bobovity Moja Zuzia tez ją bardzo lubi
ja tez tak sądzę
dziewczyny co gotujecie i co wcinaja Wasze dziecia....mam na mysli dania obiadowe:-)bo z Alex+obiad-horror
pisałam juz kiedys ze gotuje piers z kurczaka i marcheweczkę, potem mielę miesko i marchewkę dodaje jajeczko i odrobinke albo bulki tartej albo chlebka zagniatam , robie z tego kuleczki i wrzucam na wrzątejk i gotowe;-)
ps. podobnie robie puplepty z rybki
Mamy chłopców proszę napiszcie jak zbierałyście mocz do woreczka ??? ile go musi być ??
Ewelw, dziewczyny dobrze napisały Bartek je właśnie tą z bobovity
różnie, przeważnie to co my: uwielbia rosołek i z makaronem i z lanymi kluseczkami, pomidorową też z makaronem lub lanymi kluseczkami, barszczyk czerwony, ogórkową, żurek, różne jarzynowe, np dziś mamy kalafiorową, z drugich dań mniej rzeczy lubi, ale zjada ze smakiem rybkę, bardzo lubi kluski śląskie z sosikiem, czasami dostanie kawałek mięska duszonego
ja kiedyś zrobiłam takie pulpeciki z piersi i Bartek pogardził
ja raz musiałam zebrać i przykleiłam woreczek nad ranem, coś tam się zebrało, a reszta była na piżamce i pościeli, ale wystarczyło ;-)
A zupki z lanymi kluseczkami jak robicie...lane kluseczki oddzielnie???
Jula uwielbia kuleczki z kuraka, wczoraj jadla naszego golabka i smakowal jej bardzo
Ollcia a daj prosze przepisy na te zupki na kulinarnym i na sosik do klusek śląskich
A zupki z lanymi kluseczkami jak robicie...lane kluseczki oddzielnie???