reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maleństwami

nie poleciala, na szczescie bo inaczej to bym panikowala......:szok:

to dobrze ze nie poleciala i jak nie placze to raczej nie boli. Patowi wogole sie nie chce odciagac nic. Lekarka nie kazala nic na sile, powiedziala ze z czasem powinno sie dawac sciagac coraz wiecej, ale nie wolno na przymus jesli skora nie chce zejsc.

reklama
jak tam panny sikające?? sandra, mada dalej przeboje w nocy?
moja Alka chyba się do nocnika nie przyzwyczai, już coraz częściej łapiemy siku, ale zazwyczaj do kibelka albo na podłogę:-p

to dobrze ze nie poleciala i jak nie placze to raczej nie boli. Patowi wogole sie nie chce odciagac nic. Lekarka nie kazala nic na sile, powiedziala ze z czasem powinno sie dawac sciagac coraz wiecej, ale nie wolno na przymus jesli skora nie chce zejsc.
no teraz to juz wiem:-) na razie zrobilismy sobie przerwe...

Sandra- chyba z czystym sumieniem moge Ci polecic pieluchy belli ...ale tylko na noc bo sa strasznie wielkie ,my uzywamy 3junior 12-25kg, trzeba ja dobrze założyc ale efekt jest :tak:wytrzymuje od 12 godzin:szok:i juz troszke zapomniała co to przesikana pielucha:-p
i mam też rossmana zółte ...jakies super chłonne...fakt chłonne są ale jak jest konkretnie namoknieta to z tego wkłady robia sie takie wielkire grudy jakby wata była w srodku i nie wiem czy polecac czy nie ale nam w ciagu dnia zchodza 3 a nie jak wcześniej 6:tak:

Mada, a te pieluszki z Belli to te Happy? Czy jakies inne?

Sara od 2 dni nie przesikala sie w nocy, chociaz rano miala juz na spodniach od pizamki lekkie zacieki :-p Wczoraj np. wypila 250 ml mleka i nie mogla zasnac, wiec jej dalam sok i wypila znowu 250, a w nocy kolejne 180 ml.

A nocnik dalej je be - tzn. siadzie na niego przed kapiela jak jest naga, posiedzi minute po czym nasika na dywan i sama sie karci mowiac sobie "nie nie nie" i kiwajac paluszkiem - przekomicznie to wyglada :-D:-D

Kupilam Bella Happy rozm. 3 i Sara troche sie w nich topi :baffled: Praktycznie musze ja obwiazywac tymi rzepami ;-):-D Ale rzeczywiscie na noc sa super :tak: Troche przesikuje sie wokol ud, ale nie jest zle ;-)
Kupilam wczoraj pieluszki z Tesco rozm. 4+ jak radzila Bedytka i sa naprawde super :tak::tak::tak: Niczym nie odbiegaja od Pampersow, moze sa tylko ciut mniej chlonne, bo ubralam Sarze je dzisiaj na noc i musialam 2 razy ja przewijac :-p Ale chyba pozostane przy nich narazie, bo sa prawie 20zl tansze od Pampersow (za 52 szt. zaplacilam 29.99zl)

reklama
Do góry