reklama
Sandra- ja teraz kupiłam belle 2 bo faktycznie chyba przez to ze takie ogromne te 3 to mogl;o czasami gdzies cos sie wymsknąć;-)ale 2 wcale nie wiele mniejsze a nawet chyba prawie takiej samej wielkosci co 3 ale ciut węższe w kroczku...no zobaczymy jak Ami wróci bo na razie leżą
powierdzam ze dobre potwierdzamKupilam wczoraj pieluszki z Tesco rozm. 4+ jak radzila Bedytka i sa naprawde super Niczym nie odbiegaja od Pampersow, moze sa tylko ciut mniej chlonne, bo ubralam Sarze je dzisiaj na noc i musialam 2 razy ja przewijac Ale chyba pozostane przy nich narazie, bo sa prawie 20zl tansze od Pampersow (za 52 szt. zaplacilam 29.99zl)
dominique.p
Fanka BB :)
A ja polecam pieluchy Dada z Biedronki. Sa wg mnie jeszcze bardziej chlonne niz tescowe (ktorych btw do tej pory uzywalysmy) i kosztuja mniej niz 30 zł za megapaczke (54szt w rozmiarze "sucharkowym" 4/4+;-)), a jakosc taka sama (no, moze troche wezszy z tylu troche ten sciagacz, ale minimalnie, z 0,5cm;-)). Zuzywamy max. 4/dobe (jesli jest wiecej niz jedna kupa dziennie), i, co najwazniejsze, po nocy Pszczola sie nie przesikuje (w nocy prawie nie sika, ale za to rano, jak nie zasygnalizuje potrzeby posadzenia tylka na nocniku, to "spuszcza" tyle z pecherza, ze pieluch wazy z 5kg i jeszcze bokiem wycieka), jak np. w pamperach, huggiesach (oo, w tych to czasami nawet w dzien byl problem..), czy nawet w tescowych czasami. No i chusteczki zielone Dada tez sa oki (biale i fioletowe lekko zasmiarduja "chemia").
My teraz tylko Dada używamy, według mnie są super, żadnych nocnych przeciekówA ja polecam pieluchy Dada z Biedronki. Sa wg mnie jeszcze bardziej chlonne niz tescowe (ktorych btw do tej pory uzywalysmy) i kosztuja mniej niz 30 zł za megapaczke (54szt w rozmiarze "sucharkowym" 4/4+;-)), a jakosc taka sama
Bedyta- to Ty podobnie do mnie, jak ja mam lecieć do osiedlowego sklepiku to mnie strzyka bo mam ew. 2zł tylko potrzebne do wózka w markeciewiec musze i tak zasuwac do reala , na szczsście jest blisko 5min wolnym tempem
za to u nas w biedronce( jakas jest mała) strasznie okrojony towar jest i przewaznie to co reklamują w promocji to w niej nic nie ma wiec nawet juz tam nie chodze...ale jak te nam sie skończa to może wypróbujemy tych dada...
za to u nas w biedronce( jakas jest mała) strasznie okrojony towar jest i przewaznie to co reklamują w promocji to w niej nic nie ma wiec nawet juz tam nie chodze...ale jak te nam sie skończa to może wypróbujemy tych dada...
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Te tescowe to kupilam te fioletowe :-) Naprawde jestem z nich zadowolona
Biedronki niestety nie mam w okolicy, a poza tym jak jade na zakupy to do Tesco, Auchan albo Carrefoura.
Mada, chyba teraz tez kupie Happy rozm. 2, bo te 3 sa naprawde ogromne
No ale Sara dzisiaj ich nie przesikala w nocy :-):-):-) Chyba dobrze musialam jej je zalozyc, ze nie wycieklo w nogawke
Dominique, gratulacje dla Pszczoly, ze potrafi sygnalizowac potrzebe siku Ta to jest zdolna! :-)
Biedronki niestety nie mam w okolicy, a poza tym jak jade na zakupy to do Tesco, Auchan albo Carrefoura.
Mada, chyba teraz tez kupie Happy rozm. 2, bo te 3 sa naprawde ogromne
No ale Sara dzisiaj ich nie przesikala w nocy :-):-):-) Chyba dobrze musialam jej je zalozyc, ze nie wycieklo w nogawke
Dominique, gratulacje dla Pszczoly, ze potrafi sygnalizowac potrzebe siku Ta to jest zdolna! :-)