reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olsztyńskie mamy.

Dziekuje wszystkim za zyczenia i slowa otuchy :)

Bety - ja nic nigdzie nie zglaszalam - widocznie zrobil to szpital, a srodowiskowa zadzwonila do mnie na kom. i ustalila termin przyjscia. Na poczatku tez myslalam,ze trzeba to gdzies zglosic, ale nie. Nie martw sie polozna sama Cie "dopadnie" ;p a co do wyboru poloznej srodowiskowej, to nie bardzo, bo kazda moj swoj rejon, wiec ta z centrum nie biega np. na Gutkowo :)

reklama
Dzięki serdeczne za informacje, jak będzie bliżej porodu - przejdę się do przychodni i dopytam, czy może tam jest jakaś położna środowiskowa.
Ale nie muszę się już tym stresować (dzięki OwcaII).

Ja chodziłam do szkoły rodzenia którą prowadziła położna ze szpitala w którym chciałam rodzić i rodziłam- uważam, że szkoła rodzenia to świetna sprawa. Naprawde dużo mi to dało.

Bardzo się cieszę, że ktoś chwali sobie szkołę rodzenia, bo ja z takowej też mam zamiar korzystać :)

my też już w domku - termin miałam na 30 kwietnia, ale Julka postanowiła nam zrobić wielkanocny prezent i przyszła na świat 30 marca 2010.

rodziłam siłami natury w szpitalu miejskim

Nata001 - ogromne gratulacje!!! Życze wam spokojnych, przespanych nocy (chociaz kilka godzin ;p), Tobie wytrwalosci i jak najszybszego powrotu do formy. :)

Witam wszystkie mamuśki z Olsztyna. Ja jestem w piątym miesiącu (wg OM 18 tc) i wprawdzie nie jestem z Olsztyna ale mam do tego miasta sentyment... Z mężem zastanawiamy się nad przeprowadzką do Olsztyna i co za tym idzie zmianą wszystkiego. Mieszkałam w Olsztynie ponad 5 lat i raczej nie boję się miasta tylko zmiany lekarza, szpitala położnej itp. Zastanawiam się jak to jest w Olsztynie z opieką nad ciężarnymi... może która coś podpowie i rozwieje wątpliwości...

reklama
Do góry