reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Też czekam w okolicach 2 marca na okres ciekawe czy przyjdzie, ale nie mam objawów choć mój mąż twierdzi że zachowuje się jak bym była w ciąży 😆😆😆

Też czekam w okolicach 2 marca na okres ciekawe czy przyjdzie, ale nie mam objawów choć mój mąż twierdzi że zachowuje się jak bym była w ciąży 😆😆😆
A zauwazylas jak strasznie ciagnie sie ten cykl.... czy tylko u mnie czas sie zatrzymal?
Ja juz mam dosc tego cyklu😡😡😡😡😡 bo gfyby chociaz beta wyszla pozytywnie to wiem ze cierpie dla dziecka....a tak to nie wiem czemu mam całą mase objawow ciazowych a ciazy nie mam.... !? Jestem troszke zla....
I plecy mnie bolą !!!!!!😭😭😭😭

Mam pytanie do dziewczyn starających się czy ćwiczycie coś? Biegacie? Nie rezygnujecie z ćwiczeń z powodu starań?
Miałam zacząć ćwiczyć od listopada ale co miesiąc myślę że po co skoro będę zaraz w ciąży [emoji38][emoji38][emoji38]
Słowa mojego lekarza odnośnie ruchu przy staraniach i w trakcie „prawidłowej” ciąży. Ruch jak najbardziej wskazany, lecz nie może to być intensywny wysiłek fizyczny. Najlepiej jest wysiłek umiarkowany stosować. A jak zapytałam co to znaczy to odpowiedz była: dla każdego coś innego. Fakt. To nie jest napewno czas na rozpoczynanie nowego sportu 😀

Hejka!

Z mężem wracamy właśnie z USG :)

Wg USG ciąża 1 dzień starsza, czyli 6+5, ale przy tak małej różnicy teoretycznie powinniśmy kierować się terminem z OM czyli 6+4 :) Wycyrklowaliśmy ze starym idealnie w owulację 😂 Czyli musiałam ją mieć w dzień szczytu śluzu :)

Człowiek ma prawie 1 cm :) Serduszko bije jak szalone! Pięknie było wszystko widać! Siedzi sobie tam i rośnie :) Ma już człowiekopodobny kształt :)

Następna wizyta 22 marca :) Pan doktor powiedział, że wszystko idealnie i książkowo :)

Kamień z serca!!
Cudowne informacje. Niech Twój mały człowieczek rośnie i nie dokucza za bardzo swojej mamie 😀

Kochane moje chyba dopiero teraz zaczynam wierzyć w to co widzę. 1 test od góry robiony dwa dni temu, dwa kolejne z dziś. Ale mam problem.. Tam gdzie mamy zamiar jechać na betę robią ja tylko we wtorki. A z tego co tu widzę trzeba ją powtórzyć po 2 dniach i nie do końca wiem jak to ugryźć..
Ekstra!!! Gratuluję!!! To już ciemniejsza chyba nie będzie - najwyższy czas uwierzyć 😉

Czesc dziewczyny,nadal z Wami tutaj jestem,czytam i trzymam kciuki za wszystkie,ja odpuściłam starania,co ma być to będzie,poki nie padnie ostateczna diagnoza i nie wdroza leczenia,to i tak z tego nic nie będzie ( mam podejrzenie o guza przysadki ) miłego dnia wszystkim życzę 😊
To miło, że do nas zaglądasz. Mam nadzieję, że podejrzenia będą tylko podejrzeniami.

reklama
Do góry