reklama
Jak dużo pijesz to Ci sikaniec nic nie da powtórz, a może coś z tego będzie2 bety i test sikany wykluczyly ciąże...wiec ja juz nie wiem nic.... jak jutro okres nie przyjdzie to w poniedzialek chyba powtorze bete ale w innym labo.
A zauwazylas jak strasznie ciagnie sie ten cykl.... czy tylko u mnie czas sie zatrzymal?Też czekam w okolicach 2 marca na okres ciekawe czy przyjdzie, ale nie mam objawów choć mój mąż twierdzi że zachowuje się jak bym była w ciąży
Ja juz mam dosc tego cyklu bo gfyby chociaz beta wyszla pozytywnie to wiem ze cierpie dla dziecka....a tak to nie wiem czemu mam całą mase objawow ciazowych a ciazy nie mam.... !? Jestem troszke zla....
I plecy mnie bolą !!!!!!
Maxi89
Fanka BB :)
Słowa mojego lekarza odnośnie ruchu przy staraniach i w trakcie „prawidłowej” ciąży. Ruch jak najbardziej wskazany, lecz nie może to być intensywny wysiłek fizyczny. Najlepiej jest wysiłek umiarkowany stosować. A jak zapytałam co to znaczy to odpowiedz była: dla każdego coś innego. Fakt. To nie jest napewno czas na rozpoczynanie nowego sportuMam pytanie do dziewczyn starających się czy ćwiczycie coś? Biegacie? Nie rezygnujecie z ćwiczeń z powodu starań?
Miałam zacząć ćwiczyć od listopada ale co miesiąc myślę że po co skoro będę zaraz w ciąży [emoji38][emoji38][emoji38]
Maxi89
Cudowne informacje. Niech Twój mały człowieczek rośnie i nie dokucza za bardzo swojej mamieHejka!
Z mężem wracamy właśnie z USG
Wg USG ciąża 1 dzień starsza, czyli 6+5, ale przy tak małej różnicy teoretycznie powinniśmy kierować się terminem z OM czyli 6+4 Wycyrklowaliśmy ze starym idealnie w owulację Czyli musiałam ją mieć w dzień szczytu śluzu
Człowiek ma prawie 1 cm Serduszko bije jak szalone! Pięknie było wszystko widać! Siedzi sobie tam i rośnie Ma już człowiekopodobny kształt
Następna wizyta 22 marca Pan doktor powiedział, że wszystko idealnie i książkowo
Kamień z serca!!
Maxi89
Ekstra!!! Gratuluję!!! To już ciemniejsza chyba nie będzie - najwyższy czas uwierzyćKochane moje chyba dopiero teraz zaczynam wierzyć w to co widzę. 1 test od góry robiony dwa dni temu, dwa kolejne z dziś. Ale mam problem.. Tam gdzie mamy zamiar jechać na betę robią ja tylko we wtorki. A z tego co tu widzę trzeba ją powtórzyć po 2 dniach i nie do końca wiem jak to ugryźć..
Maxi89
To miło, że do nas zaglądasz. Mam nadzieję, że podejrzenia będą tylko podejrzeniami.Czesc dziewczyny,nadal z Wami tutaj jestem,czytam i trzymam kciuki za wszystkie,ja odpuściłam starania,co ma być to będzie,poki nie padnie ostateczna diagnoza i nie wdroza leczenia,to i tak z tego nic nie będzie ( mam podejrzenie o guza przysadki ) miłego dnia wszystkim życzę
reklama
Paulina_1982
.
Ostatnia edycja: