reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odebrałam wynik histopatologiczny! Pomocy 😢

Jestem po WIZYCIE ! Beta dziś wyniosła w końcu 0 😇 6 tygodni bez dnia, po operacji ❤️ 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Doktorka mówi ze jeśli pozostanie bez zmian startujemy za 3 miesiące 🥰 pytałam czemu nie rok, ze każdy tak mówi ze rok trzeba, a ona powiedziała ze na co będziemy czekać?
szkoda czasu i laparoskopii 😇
Mamy piękny pęcherzyk (12dc) 15mm 😇 także wszystko wróciło do normy 😍
Tak się cieszę... teraz tylko żeby beta się utrzymywała i lecimy ❤️

reklama
Fajnie by było jakby udało się przywołać @plastulinka. Dużo czytałam wpisów tej Pani i NIESTETY ma bardzo duże doświadczenie „zaśniadowe”, zreszta z tego co widzę to bardzo miła i ciepła osoba na pewno by pomogła. Niestety od stycznia nie była tutaj aktywna. 🥲 ale mam cicha nadzieje ze wróci 😊 oczywiście z samymi dobrymi nowinami 😇

@Margeritka28 ja dziś byłam na krwi, czekam na wyniki jak tam beta. robiłam dzień wcześniej niż zwykle jak co wtorek bo dziś mam wizytę u gin i chciałam mieć aktualny wyniki na wizytę.
ja myśle ze jeśli beta będzie się utrzymywała na 0 przez pół roku to zaczynamy Ok listopada. Nie chce tyle czekać ... zaryzykuje chyba ...
Zreszta tyle już czekamy ze w końcu po znalezieniu przyczyny i po operacji się udało, niestety z takim skutkiem a nie innym.. No ale się udało boje się ze znów zrobią się jakieś zrosty i znów trzeba będzie laparo i znów czekanie czekanie czekanie.. a mam tego „czekania” serdecznie dość.
a niestety należę do bardzo niecierpliwych osób 🙃
Dam znać po wizycie. Co u Ciebie ? Jak beta ? Jak twoje samopoczucie ? :) pozdrawiam 😘
Na razie odpuszczam badanie bety, zrobię w lipcu i w sierpniu przed wizytą :) Ogólnie dobrze się czuje i fizycznie i psychicznie 😊 Pozdrowienia 😘

Jestem po WIZYCIE ! Beta dziś wyniosła w końcu 0 😇 6 tygodni bez dnia, po operacji ❤️ 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Doktorka mówi ze jeśli pozostanie bez zmian startujemy za 3 miesiące 🥰 pytałam czemu nie rok, ze każdy tak mówi ze rok trzeba, a ona powiedziała ze na co będziemy czekać?
szkoda czasu i laparoskopii 😇
Mamy piękny pęcherzyk (12dc) 15mm 😇 także wszystko wróciło do normy 😍
Tak się cieszę... teraz tylko żeby beta się utrzymywała i lecimy ❤️
Super wiadomość! Nie wiem też od czego zależy że trzeba czekać rok.. Myślę że jak przez kilka msc będzie 0 to można juz być spokojnym że już nie wzrośnie :) A powiedz mi czy bierzesz tabletki anty? Ja tak myślę że od listopada już nie będę brała :) najgorzej że nigdy nie wiadomo czy tak od razu się uda.. Ale trzeba mieć nadzieję😉

Super wiadomość! Nie wiem też od czego zależy że trzeba czekać rok.. Myślę że jak przez kilka msc będzie 0 to można juz być spokojnym że już nie wzrośnie :) A powiedz mi czy bierzesz tabletki anty? Ja tak myślę że od listopada już nie będę brała :) najgorzej że nigdy nie wiadomo czy tak od razu się uda.. Ale trzeba mieć nadzieję😉
A wiem rozumiem, No to pewnie, ja tez kolejna betę zrobie przed wizyta u endokrynologa jak będę robić badanie TSH itd
Jeśli u mnie nie wzrośnie to startuje tak jak Pani doktor mówi, zaufam jej chociaż cholernie się boje 😇teraz najbliższe 3 miesiące biorę się za siebie, dieta itd
No i fajki chce rzucić ! Na wczoraj 😅
Zamknąć głowę na to co było złe 😉
Żeby za 3 miesiące być gotowa do boju 🏋️‍♀️
Wiesz hmmm nigdy nie brałam anty i nigdy nie wezmę ... dla mnie to najgorsze gowno jakie może być. Ale to tylko moja opinia i jeśli ktoś bierze to szanuje, nie mam nic przeciwko. Każdy wie sam najlepiej 😊
Czyli jednak czekasz rok ? Tak jak twoja Pani doktor mówi ? :)

Jestem po WIZYCIE ! Beta dziś wyniosła w końcu 0 [emoji56] 6 tygodni bez dnia, po operacji [emoji3590] [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Doktorka mówi ze jeśli pozostanie bez zmian startujemy za 3 miesiące [emoji3059] pytałam czemu nie rok, ze każdy tak mówi ze rok trzeba, a ona powiedziała ze na co będziemy czekać?
szkoda czasu i laparoskopii [emoji56]
Mamy piękny pęcherzyk (12dc) 15mm [emoji56] także wszystko wróciło do normy [emoji7]
Tak się cieszę... teraz tylko żeby beta się utrzymywała i lecimy [emoji3590]
[emoji3590]

A wiem rozumiem, No to pewnie, ja tez kolejna betę zrobie przed wizyta u endokrynologa jak będę robić badanie TSH itd
Jeśli u mnie nie wzrośnie to startuje tak jak Pani doktor mówi, zaufam jej chociaż cholernie się boje 😇teraz najbliższe 3 miesiące biorę się za siebie, dieta itd
No i fajki chce rzucić ! Na wczoraj 😅
Zamknąć głowę na to co było złe 😉
Żeby za 3 miesiące być gotowa do boju 🏋️‍♀️
Wiesz hmmm nigdy nie brałam anty i nigdy nie wezmę ... dla mnie to najgorsze gowno jakie może być. Ale to tylko moja opinia i jeśli ktoś bierze to szanuje, nie mam nic przeciwko. Każdy wie sam najlepiej 😊
Czyli jednak czekasz rok ? Tak jak twoja Pani doktor mówi ? :)
Ja tez nigdy nie brałam aż do czasu kiedy wystąpiła u mnie ta ciąża zaśniadowa.. I od marca muszę brać tabletki any, tak mi przepisała Pani dr. Ja tez zamierzam wziąć się za siebie, zrzucić kilka kg i postawić na aktywny tryb życia no i suplementy kwas foliowy przede wszystkim 😊

Ja tez nigdy nie brałam aż do czasu kiedy wystąpiła u mnie ta ciąża zaśniadowa.. I od marca muszę brać tabletki any, tak mi przepisała Pani dr. Ja tez zamierzam wziąć się za siebie, zrzucić kilka kg i postawić na aktywny tryb życia no i suplementy kwas foliowy przede wszystkim 😊
Nie cały rok bo podobno od wyleczenia liczy się rok czyli gdzieś w maju 2022 można by było rozpocząć starania a u mnie wyjdzie pół roku :)

Ja nie biorę, tez chcieli mi wypisać ale pieprze boje się to brać 😜
Nie potrzebuje kolejnych problemów
Ja ryzykuje za 3 miesiące jeśli będzie bez zmian 😎 postanowione ❤️Odezwij się czasem jak ci idzie 😘

reklama
Do góry