reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odebrałam wynik histopatologiczny! Pomocy 😢

Jestem po WIZYCIE ! Beta dziś wyniosła w końcu 0 😇 6 tygodni bez dnia, po operacji ❤️ 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Doktorka mówi ze jeśli pozostanie bez zmian startujemy za 3 miesiące 🥰 pytałam czemu nie rok, ze każdy tak mówi ze rok trzeba, a ona powiedziała ze na co będziemy czekać?
szkoda czasu i laparoskopii 😇
Mamy piękny pęcherzyk (12dc) 15mm 😇 także wszystko wróciło do normy 😍
Tak się cieszę... teraz tylko żeby beta się utrzymywała i lecimy ❤️

reklama
Fajnie by było jakby udało się przywołać @plastulinka. Dużo czytałam wpisów tej Pani i NIESTETY ma bardzo duże doświadczenie „zaśniadowe”, zreszta z tego co widzę to bardzo miła i ciepła osoba na pewno by pomogła. Niestety od stycznia nie była tutaj aktywna. 🥲 ale mam cicha nadzieje ze wróci 😊 oczywiście z samymi dobrymi nowinami 😇

@Margeritka28 ja dziś byłam na krwi, czekam na wyniki jak tam beta. robiłam dzień wcześniej niż zwykle jak co wtorek bo dziś mam wizytę u gin i chciałam mieć aktualny wyniki na wizytę.
ja myśle ze jeśli beta będzie się utrzymywała na 0 przez pół roku to zaczynamy Ok listopada. Nie chce tyle czekać ... zaryzykuje chyba ...
Zreszta tyle już czekamy ze w końcu po znalezieniu przyczyny i po operacji się udało, niestety z takim skutkiem a nie innym.. No ale się udało boje się ze znów zrobią się jakieś zrosty i znów trzeba będzie laparo i znów czekanie czekanie czekanie.. a mam tego „czekania” serdecznie dość.
a niestety należę do bardzo niecierpliwych osób 🙃
Dam znać po wizycie. Co u Ciebie ? Jak beta ? Jak twoje samopoczucie ? :) pozdrawiam 😘
Na razie odpuszczam badanie bety, zrobię w lipcu i w sierpniu przed wizytą :) Ogólnie dobrze się czuje i fizycznie i psychicznie 😊 Pozdrowienia 😘

Jestem po WIZYCIE ! Beta dziś wyniosła w końcu 0 😇 6 tygodni bez dnia, po operacji ❤️ 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Doktorka mówi ze jeśli pozostanie bez zmian startujemy za 3 miesiące 🥰 pytałam czemu nie rok, ze każdy tak mówi ze rok trzeba, a ona powiedziała ze na co będziemy czekać?
szkoda czasu i laparoskopii 😇
Mamy piękny pęcherzyk (12dc) 15mm 😇 także wszystko wróciło do normy 😍
Tak się cieszę... teraz tylko żeby beta się utrzymywała i lecimy ❤️
Super wiadomość! Nie wiem też od czego zależy że trzeba czekać rok.. Myślę że jak przez kilka msc będzie 0 to można juz być spokojnym że już nie wzrośnie :) A powiedz mi czy bierzesz tabletki anty? Ja tak myślę że od listopada już nie będę brała :) najgorzej że nigdy nie wiadomo czy tak od razu się uda.. Ale trzeba mieć nadzieję😉

Super wiadomość! Nie wiem też od czego zależy że trzeba czekać rok.. Myślę że jak przez kilka msc będzie 0 to można juz być spokojnym że już nie wzrośnie :) A powiedz mi czy bierzesz tabletki anty? Ja tak myślę że od listopada już nie będę brała :) najgorzej że nigdy nie wiadomo czy tak od razu się uda.. Ale trzeba mieć nadzieję😉
A wiem rozumiem, No to pewnie, ja tez kolejna betę zrobie przed wizyta u endokrynologa jak będę robić badanie TSH itd
Jeśli u mnie nie wzrośnie to startuje tak jak Pani doktor mówi, zaufam jej chociaż cholernie się boje 😇teraz najbliższe 3 miesiące biorę się za siebie, dieta itd
No i fajki chce rzucić ! Na wczoraj 😅
Zamknąć głowę na to co było złe 😉
Żeby za 3 miesiące być gotowa do boju 🏋️‍♀️
Wiesz hmmm nigdy nie brałam anty i nigdy nie wezmę ... dla mnie to najgorsze gowno jakie może być. Ale to tylko moja opinia i jeśli ktoś bierze to szanuje, nie mam nic przeciwko. Każdy wie sam najlepiej 😊
Czyli jednak czekasz rok ? Tak jak twoja Pani doktor mówi ? :)

Jestem po WIZYCIE ! Beta dziś wyniosła w końcu 0 [emoji56] 6 tygodni bez dnia, po operacji [emoji3590] [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Doktorka mówi ze jeśli pozostanie bez zmian startujemy za 3 miesiące [emoji3059] pytałam czemu nie rok, ze każdy tak mówi ze rok trzeba, a ona powiedziała ze na co będziemy czekać?
szkoda czasu i laparoskopii [emoji56]
Mamy piękny pęcherzyk (12dc) 15mm [emoji56] także wszystko wróciło do normy [emoji7]
Tak się cieszę... teraz tylko żeby beta się utrzymywała i lecimy [emoji3590]
[emoji3590]

A wiem rozumiem, No to pewnie, ja tez kolejna betę zrobie przed wizyta u endokrynologa jak będę robić badanie TSH itd
Jeśli u mnie nie wzrośnie to startuje tak jak Pani doktor mówi, zaufam jej chociaż cholernie się boje 😇teraz najbliższe 3 miesiące biorę się za siebie, dieta itd
No i fajki chce rzucić ! Na wczoraj 😅
Zamknąć głowę na to co było złe 😉
Żeby za 3 miesiące być gotowa do boju 🏋️‍♀️
Wiesz hmmm nigdy nie brałam anty i nigdy nie wezmę ... dla mnie to najgorsze gowno jakie może być. Ale to tylko moja opinia i jeśli ktoś bierze to szanuje, nie mam nic przeciwko. Każdy wie sam najlepiej 😊
Czyli jednak czekasz rok ? Tak jak twoja Pani doktor mówi ? :)
Ja tez nigdy nie brałam aż do czasu kiedy wystąpiła u mnie ta ciąża zaśniadowa.. I od marca muszę brać tabletki any, tak mi przepisała Pani dr. Ja tez zamierzam wziąć się za siebie, zrzucić kilka kg i postawić na aktywny tryb życia no i suplementy kwas foliowy przede wszystkim 😊

Ja tez nigdy nie brałam aż do czasu kiedy wystąpiła u mnie ta ciąża zaśniadowa.. I od marca muszę brać tabletki any, tak mi przepisała Pani dr. Ja tez zamierzam wziąć się za siebie, zrzucić kilka kg i postawić na aktywny tryb życia no i suplementy kwas foliowy przede wszystkim 😊
Nie cały rok bo podobno od wyleczenia liczy się rok czyli gdzieś w maju 2022 można by było rozpocząć starania a u mnie wyjdzie pół roku :)

Ja nie biorę, tez chcieli mi wypisać ale pieprze boje się to brać 😜
Nie potrzebuje kolejnych problemów
Ja ryzykuje za 3 miesiące jeśli będzie bez zmian 😎 postanowione ❤️Odezwij się czasem jak ci idzie 😘

reklama
Do góry