reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Od kiedy na nocnik?

U nas juz praktycznie nie ma sikania do pieluchy. Sytuacja bardzo podobna do Twojej Joasiek - odkad Milenka nie sika w dzien w majtki to w nocy tez jest sucho.:tak::-)Z siusianiem juz mamy spokoj tylko Milenka nie chce nadal robic kupki do ubikacji ani nocnika. Boi sie.

reklama
Gratulacje dla wołajacych:-):tak:.
To ja sie pochwale dzis.Jak ubierałam Kondzia rano,to polatał kilka minu na golasa i co? I powiedział,ze chce zrobi siusiu do kibelka;-).I zrobił!!!!:-D
Aż mi łzy w oczach stanęły;-):tak::tak:.W domu juz mu nie odpuszczę:no::happy::happy::happy::happy:

Ostatnia edycja:
Brawo!
Tycia super :tak:

moja dzisiaj wlazła do szafy i zrobiła tam kupę hehe... ale nie posądzam jej o złośliwość, raczej nie poczuła i jak kucnęła to jej poleciało bo od razu pognała do nocnika i dokończyła

a ja w końcu posprzątałam w szafie i ją umyłam porządnie hihi więc plusy też są ;-)

Hehe no widzisz Wiśnia jak Cię córa zmobilizowała do porządków :-D

Tycia super! Kondzio wreszcie poczuł, że i na niego najwyższa pora :tak: Powodzenia!!! Tak trzymaj Kondzio! ;-):tak:

reklama
Do góry