reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża

Witam serdecznie mamusie :) jestem tu nowa :)
Wiecie co przejdę do sedna 4 września powinnam dostać miesiączkę lecz do dziś nie dostałam niestety ,robiłam 3 testy na jednym zobaczyłam taka ledwo ,ale to ledwo widoczna kreseczkę ,dwa następne były negatywne .. powiedzcie co mam myśleć.. dziś kupiłam sobie jeszcze jeden test i zastanawiam się czy mogą byś szanse na to ,że jestem w ciąży.. nie mam żadnego stresu ani nic innego co by mogła wpłynąć na nie pojawienie się miesiączki .. proszę pomóżcie jeśli tylko możecie.
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

reklama
Testy zostawiają niestety pole do domysłów i stąd "patenty" na rozkręcanie plastiku i oglądanie paska pod światło, robienie negatywów zdjęć, etc.

Jeśli chcesz mieć pewność i wiedzieć, na czym stoisz - idź na badanie beta HCG.
Test, który kupiłaś, oczywiście zrób, bo co, wyrzucisz go do kosza? ;)

reklama
Do góry