reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Od kiedy na nocnik?

U nas dzień przerwy, wczoraj złapała nas burza przeogromna i schowałyśmy się u cioci. Tam chodziła w pieluszce, chociaz wysadzałam ją siku i w sumie przez cały dzień i noc zuzyłyśmy jedną tylko.
Ale wiecie co? Mała przestała mi robić kupę...
Nie wiem czy to kwestia tego, że w upały mniej je, czy kwestia zmiany pieluchy na majtki....
Troche mnie to niepokoi. To drugi dzień bez kupki.... :confused:

reklama
WOW!! Julcia zniknęła na chwile w sypialni, a potem przyniosła nocnik z poważniejszą zawartością i pokazuje mi mówiąc:
-O, mama, ziobać jaką kupę źlobiłam.
Dostała wielkie brawa i dwie naklejki, za to że tak ładnie załatwia się do nocnika. Jestem z niej bardzo dumna!
Moja córcia jest wspaniała i bardzo ją lubię :-) :-) :-)

A tak sie bałam, że to odstawianie pieluch będzie takie straszne! Bałam się, bo nie wołała, ze jej się chce, a jak już zrobiła, to jej nawet nie przeszkadzało!!!!!!!!!!!!!!
A tu taka niespodzianka!!!!

Ekstra dzidzia!!

Powodzenia dziewczyny. Trzymam kciuki, zeby i u Was dobrze szło!!!!!

:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D

no noc mnie też odstrasza to wstawanie i zmienianie pościeli wielgachnego prześcieradła :baffled: jednak trzeba w końcu się zmusić. pociesza mnie myśl że to już połowa sukcesu za nami no i napewno bez pieluchy fajniej się spi taki przewiew w spodenkach.:-D

Brawa dla Julki:-) super postepy!!!

powodzenia innym pozbywającym sie pieluszek!!!:tak::tak:

u nas suoper, zerow padki wczoraj, dzisiaj super woła, na zakupach bez pieluszki, wczoraj godzinę jechaliśmy do mojej babci tez bez pieluszki i spowrotem to samo:tak::-) jestem z niego dumna, że tak łatwo poszło nam z tymi pieluszkami:tak::tak::-)

ale w nocy narazie sie nie zdecyduje na zdjęcie pieluszki, dzisiaj nie wołał w nocy a pieluszka troche mokra była, ale zaraz po przebudzeniu woła na nocniczek:tak::-) opczekamy z tym nocnym odpieluzkowywywaniem pewnie troche no chyba, że znowu mnie miło zaskoczy mój synek:-)

u nas suoper, zerow padki wczoraj, dzisiaj super woła, na zakupach bez pieluszki, wczoraj godzinę jechaliśmy do mojej babci tez bez pieluszki i spowrotem to samo:tak::-) jestem z niego dumna, że tak łatwo poszło nam z tymi pieluszkami:tak::tak::-)

Ja teeeeeż tak chcę jak u Was!!! :-D:tak::-D
Książeczka zamówiona ;-) i 2 pary dodatkowych prześcieradełek też :tak:

reklama
Do góry