reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Od kiedy na nocnik?

Jestem dzis w domu i Kondzio lata w majtkach:-).Na razie jedne mokre,sukcesów brak;-):-).Po południu jade do Warszawy,wiec bede musiała mu niestety założyc,ale na razie niech sobie pobiega:tak:.

reklama
Trzymam kciuki za Konradka :-)

U nas znowu sukcesy chyba. Nocka bez pieluchy - sucha. Rano siku w nocnik. Zmoczyła jedne majtki dzisiaj, a tak korzysta z nocnika dość często, sama wylewa siku do ubikacji i spuszcza wodę!!! :szok::happy2:
Czyli trzeci dzień bez pieluszki i całkiem dobrze sobie radzi!!
Ja jestem bardzo zadowolona!
:tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-)

Patri brawa dla Juleczki - super!!!!:-):-)

u nas 6 dzien bez pieluszki w dzien, sobota zupełnie bez wpadek, wczoraj jedna wpadka, bo zajął sie zabawą z dziecmi i jak sie zorientował ze mu sie chce to juz połowa była w spodenkach ale dokonczył na nocniczek. No i szok, bo w nocy dziś słyszę "mama, mamam, siusiu" lece nieprzytomna bo nie wiem co sie dzieje, a moje dziecko chce na nocnik:szok::-D wysadziłam go i zasnął potem i rano sucha pieluszka i znowu do nocnika zrobił:tak: kto wie, może i z nocnych pieluch uda nam sie zrezygnowac:-) ależ by było fajnie

tylko,że teraz jak juz sie nie budzi na jedzenie to sie zacznie budzi na siku:-D:-D i znowu nocki w plecy będę miała:-D:-D ale co tam, dam radę;-)

Super zaczynają sobie radzić Hubert i Juleczka - gratulacje:tak::tak:

Powodzenia Tyciu:-) Trzymam kciuki za Konradka:tak:

U nas z tym wołaniem to różnie:sorry2: No i nie wiem czy nie zdjąć mu pieluchy na noc:confused: Muszę się w końcu zebrać i spróbować, ale czasem przy dwójce to mi trochę ciężko i rąk mi brakuje:sorry2:

Brawa dla Julki i Huberta.

Tyciu, powodzenia:tak::tak: U nas jest podobnie jak u Ciebie tzn. nauka trwa. Milene przebieram kilka razy w ciagu dnia, bo ona sika w majtki i nawet jej to nie przeszkadza. TAk bylo przez caly ostatni tydzien. A prawie rok temu Milena sama wolala na nocnik i nie chodzila w pieluszce, pozniej pojechalismy do Pl i cala nauka poszla na marne. Od tej pory nie moge jej oduczyc sikania w pieluche. juz pomyslow mi brakuje.

Gratulacje dla Julki i Huberta :tak:

Milene przebieram kilka razy w ciagu dnia, bo ona sika w majtki i nawet jej to nie przeszkadza. TAk bylo przez caly ostatni tydzien. A prawie rok temu Milena sama wolala na nocnik i nie chodzila w pieluszce, pozniej pojechalismy do Pl i cala nauka poszla na marne. Od tej pory nie moge jej oduczyc sikania w pieluche. juz pomyslow mi brakuje.
Hm, to wygląda na to, że można najlepszy moment na naukę przegapić :confused:

Brawa dla Julki i Huberta.

Tyciu, powodzenia:tak::tak: U nas jest podobnie jak u Ciebie tzn. nauka trwa. Milene przebieram kilka razy w ciagu dnia, bo ona sika w majtki i nawet jej to nie przeszkadza. TAk bylo przez caly ostatni tydzien. A prawie rok temu Milena sama wolala na nocnik i nie chodzila w pieluszce, pozniej pojechalismy do Pl i cala nauka poszla na marne. Od tej pory nie moge jej oduczyc sikania w pieluche. juz pomyslow mi brakuje.
my gdy mielismy taki problem zdjełam małej majtki i biegała bez....szybko zrozumiała ze trzeba siusiac do nocnika..potem na jakis czas zakładałam i jest oki

Gratulacje dla Julki i Huberta

Hm, to wygląda na to, że można najlepszy moment na naukę przegapić :confused:
sarcia w zeszlym roku ładnie wołała ale przez szpital jej sie cofneło:cool2:

a co do nocki to...przesra...... to wstawanie na "mama sisiu"..naszczescie młoda zaraz zasypia wrecz na nocniku:cool2:;-):-D

:-D
Dzieki dziewcyzny za kciuki.Od raza chodzi w pieluszce,bo czekam na kupe;-).A potem juz mu nie daruje.Wiesz Aga,spróbuje mu tez troche pozdejmowac majtki:tak:.Jest tak ciepło,ze moge eksperymentowac:tak:.

reklama

Szkoda. chociaz dla mnie pocieszajace jest to ze nie jestem sama ''na placu boju'', hi hi

my gdy mielismy taki problem zdjełam małej majtki i biegała bez....szybko zrozumiała ze trzeba siusiac do nocnika..potem na jakis czas zakładałam i jest oki
Dobry pomysl.Sprobuje i ja:tak::tak:

U nas chyba cos sie ruszylo tzn. wczoraj jak bylysmy w ,,centrum rozrywki'' poszlam z Milka do toalety. I wysadzilam ja nad ubikacja. I to jej sie tak spodobalo, ze dzis rano mowila ze siku chce do ubikacji. Moze teraz bedzie inaczej z sikaniem. A swoja droga, nigdy wczesniej nie chciala siku do ubikacji, chociaz kilka razy probowalam. ZAwsze sie wzbraniala.

Do góry