Ja zakładam prawie zawsze pajacyka ze stópkami. Gdy jest bardzo gorąco to już nie przykrywam Gabrysi i oczywiście mam otwarte okno :-)dziewczyny a ja mam takie pytanko....
jak ubieracie dzieci na noc?
body? pajac (czy śpioch jak zwał tak zwał ? czy to i to?
reklama
martalis
mama 24 h
ja ubieram ino pajacyka i spi w spiworze zeby sie nie rozkopal
malinka009
Fanka BB :)
barmanko ja zakladam: rampers+ skarpetki lub pajacyk, a jak jest bardzo goraco to tylko bodziak
barmanka79
Deus Dona Me Vi
dziękuje za odpowiedzi :***
no właśnie cały problem u mnie polega na tym, że ja go noc, po kapieli, muszę wysmarować tą tłustą maścią (diprobase), bo tak to bym z chęcią wsadziła go w body lub rampresa....:-)
a tak to zostaje mi ten pajacyk (no wiecie to ze stópkami) tylko że ja mam schizy że gryzą go te szwy od środka
no właśnie cały problem u mnie polega na tym, że ja go noc, po kapieli, muszę wysmarować tą tłustą maścią (diprobase), bo tak to bym z chęcią wsadziła go w body lub rampresa....:-)
a tak to zostaje mi ten pajacyk (no wiecie to ze stópkami) tylko że ja mam schizy że gryzą go te szwy od środka
dziewczyny a ja mam takie pytanko....
jak ubieracie dzieci na noc?
body? pajac (czy śpioch jak zwał tak zwał ? czy to i to?
Oho :-) Widzę że podbiłaś moje pytanie.
Też mnie to męczyło. I męczy do tej pory :-( Bo w pajacyku za ciepło, w rampersie za zimno, skarpetytki ze stópek zrzuca, kocyk z prędkością światła znjduje się pod nią. Suma sumarum - kicha. Jak pogoda jest taka średnia - to spoko. Wkładam w pajacyka i już, ale jak jest gorąco, a w nocy chłód to od razu staję przed dylematem "co zrobić"
jola466
Majowe mamy'09
Szwy rzeczywiscie sa mieciutkie, a metki to i ja wycinam. U nas jak zimno bylo to body na krotki lub na ramiaczka a na to pajac, potem jak sie zrobilo cieplej to same body na gole cialko a teraz jak jest cieplo to body na krotki i skarpetki. Czasami zakladam spodenki od pizamki. Nakrywam nozki kocykiem
K.M
Mama Filipka
Dziewczyny mam takie pytanko.Czy, któras z Was stosuje dla maluszków cokolwiek z serii Oilatum???Ja dzisiaj zakupiłam krem oilaum Soft i Emulsje do kąpieli Oilatum.Do tej pory uzywałam oliwke Johnsons baby(tą zólta)a do wanienki czasami dodawałam ta w żelu(pomarańczowa).Do tej pory było ok, ale pare dni temu skóra Filipka zrobiła sie jakas dziwna( szorstka).Czy oilatum jest godne polecenia???Bo cena jest troszke przerazająca.
reklama
K.M. ja dla córci używam kosmetyków serii Emolium - jest na pewno tańsza. Skórka gładziutka,mięciutka i śliczniutka :-) Gabunia ma skazę białkową więc jeszcze parę tygodni temu skóra była szorstka jak papier ścierny.... Oilatum nie używam bo uważam, że jego cena to przesada.