mamamatysia
Fanka BB :)
Barmanko zaczerwienienia leczyliśmy ok miesiąca:-(.Niestety naszym maluchom nie mozna jeszcze podawać masci sterydowych a one najlepiej działają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
orzesz w morde aż tak długo??Barmanko zaczerwienienia leczyliśmy ok miesiąca:-(.Niestety naszym maluchom nie mozna jeszcze podawać masci sterydowych a one najlepiej działają
Ja tez to czytalami jeszcze jedno pytanie słyszałam że witaminy d3 nie daje się w lecie to prawda pediatra nic mi nie mówił
hej dziewczynki
troche mnie nie bylo ale naszczesice malo do nadrobienia!!! w tym watku..
apropos CIEMIENIUCHY juz pytalam wczesniej jak ona sie zaczyna i objawia?
bo wiem jak wyglada ostatnie stadium ale czy to zaczyna sie od luszczenia skory?
tak jakby schodzila najpierw delikatnie skora na glowie...bo u nas tak jest i nie wiem czy to wyczesywac?ale ciezko schodzi?
pozdrawiam i dzieki kochane!
ale sie stesknilam!!
Kurna! Chyba zaraz zadzownie do pediatry!Ja też usłyszałam od pediatry że latem nie dajemy witaminy D3 dopiero od wrzesnia. I mój mały ma duże ciemiączko.
a powiedz mi dlaczego najpierw kąpiel a potem wyczesywanie?starszakowi nakładałam (w ostrzejszej fazie) kompres z oliwki na 3-4 godziny i potem kąpiel i wyczesywanie.