reklama
Julia6 - dziękuję bardzo.
Anija - troszkę lepiej, biorę syrop homepatyczny STODAL a wczoraj na wieczór mąż mi przygotował ciepłe mleko z miodem i czosnkiem i pięknie mi się spało :-) Ale objawy typowo grypowe, dzis nawet bolą mnie plecy. Mam nadzieje że jak tak mocno kaszle to moja dzidzia nie odczuwa jakby mama sobie poszła z Nią na karuzelę...
A za oknem w Krakowie piękne słońce......
Anija - troszkę lepiej, biorę syrop homepatyczny STODAL a wczoraj na wieczór mąż mi przygotował ciepłe mleko z miodem i czosnkiem i pięknie mi się spało :-) Ale objawy typowo grypowe, dzis nawet bolą mnie plecy. Mam nadzieje że jak tak mocno kaszle to moja dzidzia nie odczuwa jakby mama sobie poszła z Nią na karuzelę...
A za oknem w Krakowie piękne słońce......
malaga
Fanka BB :)
malaga, no to i tobie gratuluje kopniaczków :-)
witaj w gronie skopanych matek
Dziękuję :-) :-)
Wczoraj po raz pierwszy moje dzieciątko się rozbrykało :-) Wczoraj po raz pierwszy tak "naprawdę" poczułam jak się rusza :-) A kiedy się położyłam i przyłożyłam rękę do brzuszka dostałam solidnego kopniaka :-) :-) :-) Cudne uczucie :-) :-)
M
Melanie
Gość
gratulacje malago
od teraz zawsze będziesz wiedziala, że masz dziecko :-)
od teraz zawsze będziesz wiedziala, że masz dziecko :-)
Anija -dziekuje słodki, ale tak rozrabia, strasznie lubi wchodzić wysoko ostatnio wszedł na 2metrową drabinę z zejściem miał oczywiście problem. Ja to mówie że to dlatego że jak byłam z nim w ciąży to pojechaliśmy na urlop do Zakopanego, dużo chodziłam po górach i teraz mam co chciałam. Dlatego w tym roku wybraliśmy się nad morze...mąż mówi że Ten/Ta to będzie leniuch bo ja leżałm na plaży albo do wody będzie wchodził jak Szymon po wysokościach. Pożyjemy zobaczymy.
Kamilas- pozdrów Kraków ode mnie zawsze chciałam studiować w tym pięknym miescie i może tam osiąść ale ułożyło się inaczej. Wracaj do zdrowia. Juz mam 18 tydzień a jeszcze nie czuje ruchów na usg widziałam jak sie Maleństwo rusza ale narazie nic nie odczuwam a Wy?
A
Agutek
Gość
Juz mam 18 tydzień a jeszcze nie czuje ruchów na usg widziałam jak sie Maleństwo rusza ale narazie nic nie odczuwam a Wy?
ja pierwszy raz poczulam w 17t2d ciazy...czulam codziennie przez kilka dni, a potem pare dni ciszy...na usg widzialam jednak jak sie rusza..potem znowu 3 dni buszowania, i kolejne dni takie spokojne, ze jakies lekkiego kopniaczka raz dostane, albo czuje tylko jak przeplywa..jednak ruchy nie sa jeszcze regularne.
ty na pewno tez lada dzien poczujesz, a moze nawet juz tylko jeszcze nie wiesz ;-)
reklama
A ja dziś wróciłam z pracy i troszk sie martwię, bo od paru dni pobolewa mnie brzuszek...:-( takie dziwne uczucie, raczej nie jak skurcz i odczuwam przy poruszaniu się. Troszkę tak jakby ktoś mie mocno kopnął w brzuch.Mało przyjemne, mam jednak nadzieje, że to nic groźnego dla Maleństwa